x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Mircea Badea dezvăluie lucrurile care îl fac să plângă: ”Da, se poate întâmpla. Mă emoționează..”

Mircea Badea dezvăluie lucrurile care îl fac să plângă: ”Da, se poate întâmpla. Mă emoționează..”

de Redacția Jurnalul    |    19 Oct 2023   •   18:30
Mircea Badea dezvăluie lucrurile care îl fac să plângă: ”Da, se poate întâmpla. Mă emoționează..”

Mircea Badea recunoaște că, în pofida aparențelor, este foarte sensibil.

El a spus în emisiunea iThink cu Iusti Fudulu de la Antena 3 CNN, că există mai multe lucruri care îl emoționează, uneori până la lacrimi. 

Iusti Fudulu: Tu ai o latură foarte sensibilă. Am avut o intervenție, la un moment dat când eram la Antena 2, o intervenție chirurgicală, nimic complicat. Dar ai fost primul om care mi-a spus că dacă am nevoie de ceva, dacă vreau ceva, pot să te sun la orice oră, că ești lângă mine. Pe mine lucrul ăsta m-a impactat. De ce nu lași să se vadă sensibilitatea ta? Îți e teamă să fii vulnerabil?

Mircea Badea: Nu îmi este teamă de nimic. Sunt la vârsta la care chiar nu îmi este teamă de nimic.

Iusti Fudulu: Teo a vorbit în nenumărate rânduri despre tine și a spus că Mircea este un om excepțional, dacă l-ați cunoaște cum este, ar fi foarte mulți oameni uimiți.

Mircea Badea: Nu este ceva asumat, intenționat, de a camufla anumite comportamente, sau sensibilitatea. Eu recunosc, plâng la filme, se poate întâmpla. Am mai spus-o pe post și în alte rânduri. Nu la orice filme. Nu am plâns niciodată la filmele cu Van Damme... Dar da, se poate întâmpla. Mă emoționează poezia, îmi place poezia. Sunt multe poezii care mă emoționează.

×
Subiecte în articol: mircea badea plans emotie