x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Mita de la Bere Gratis a filmat cu hainele ude

Mita de la Bere Gratis a filmat cu hainele ude

03 Noi 2004   •   00:00

Bere Gratis a trecut cu bine de prima sesiune de filmari pentru noul clip realizat la piesa "Eu nu te las". Spunem prima sesiune, deoarece alte filmari vor mai avea loc la sfarsitul acestei saptamani, mai exact vineri, la Brasov.

ROXANA I. ANCUTA

PE PARCHET. Mita a facut cunostinta cu podeaua pentru a da bine in videoclip
Initial, primele secvente din clip ar fi trebuit sa fie inregistrate in doua locatii: intr-un restaurant de pe malul lacului Floreasca si in padurea Snagov. Insa, dupa ce s-au tras primele cadre in Floreasca, in nu mai putin de noua ore, atat regizorul, cat si membrii formatiei, foarte incantati de ceea ce iesise pana atunci, au hotarat ca nu mai este cazul sa se deplaseze si pana la Snagov. "Locatia a fost foarte buna si s-a obtinut tot ce s-a dorit pentru imaginea noastra", a spus Mita (solistul formatiei). Baietii si-au facut de cap, fara sa fie deranjati, patronul localului fiind bun prieten cu solistul Bere Gratis. In timpul filmarilor, Mita si-a rupt stativul de la microfon, dar si-a continuat treaba.

LA BRASOV. Printre altele, pentru ca "dadea" mai bine la camera, podeaua din restaurant era udata in mod constant. "Ne temeam ca nu cumva sa se umfle podeaua, sa nu alunecam." Nu s-a intamplat nimic din toate astea, cu exceptia faptului ca vocalistul de la Bere Gratis care a filmat, la un moment dat, intins pe jos, si-a murdarit hainele. Sa speram ca noua pozitie pe care a incercat-o Mita, la sol, nu o sa-i aduca o raceala. A stat cateva ore bune cu hainele ude pe el, de dragul meseriei! "Poate va intrebati de ce am ales Brasovul pentru filmari. Foarte simplu: deoarece strazile Bucurestiului sunt mult prea cunoscute. Orasul acesta superb, aflat la poalele Tampei, se incadreaza perfect in scenariul videoclipului", ne-a marturisit cantaretul.

SCRISORI. "Eu nu am sa te las" este inclusa pe albumul "Post Restant". "Ne dorim ca viitorul material muzical, pe care-l vom lansa la sfarsitul lunii noiembrie, sa fie ca un fel de scrisoare muzicala pe care o expediem fanilor nostri." De altfel, membrii trupei sunt mari amatori de scrisori si le prefera pe cele stampilate si timbrate, in locul randurilor virtuale. In afara de mesajele care le vin, lunar, pe site-ul oficial, ei mai ridica de la propria cutie postala cate 50 de scrisori, trimise de admiratorii lor din toata tara.

POST RESTANT "In mai mult de jumatate din piesele de pe noul album se regaseste cuvantul scrisoare. De aceea, ne-am si intitulat materialul muzical «Post Restant»"

FIDELITATE "Primim diverse mesaje din partea fanilor. Atat pe site-ul oficial al formatiei, cat si prin posta. Citim absolut toate scrisorile pe care ni le trimit fanii" - Mita solistul de la Bere Gratis

×
Subiecte în articol: antimonden mita bere gratis