x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Suete - 12 octombrie 2004

MONDEN/Suete - 12 octombrie 2004

12 Oct 2004   •   00:00
MONDEN/Suete  -  12 octombrie 2004

Fintescu a inlocuit "vremea" cu stirile

Atunci cand trebuie sa prezinti un jurnal in direct, ai parte de o multime de situatii neprevazute si nu de putine ori esti nevoit sa improvizezi, in caz ca se defecteaza prompter-ul sau chiar ramai fara sunet. Ceva asemanator s-a petrecut si ieri din Prima, cand Dan Fintescu (foto), prezentatorul rubricii meteo, a trebuit sa prezinte stirile Focus alaturi de Adriana Maris. "De vina" a fost numai Adrian Bucur, care a ramas fara sunet. Chiar daca Dan recunoaste ca nu s-a ridicat la nivelul colegului sau, el a declarat ca a facut tot ce i-a stat in putinta pentru a suplini absenta lui Bucur. "N-a fost deloc usor pentru mine, mai ales pentru ca era prima oara cand faceam asa ceva. Trebuie sa recunosc ca am improvizat foarte mult, iar prezentarea jurnalului a suferit din cauza lipsei mele de experienta. Marturisesc ca am fost foarte usurat cand s-a reparat sunetul si Adrian Bucur si-a preluat sarcinile", a declarat Fintescu. Suntem curiosi sa vedem daca mai-marii din Prima TV au fost multumiti de prestatia lui Dan si ii vor incredinta in curand un post de prezentator al stirilor de la ora 18:00. (Adrian Vaduva)

Pentru o zi in spital Constantiniu da 1.200 de euro

Cornel Constantiniu va fi operat, maine, la Spitalul Universitar din Viena, de catre o echipa de neurochirurgi condusa de prof. dr. Francois Alesch. Dupa alte cinci zile de la aceasta interventie, interpretului i se va implanta in creier un neurostimulator, operatie ce va avea loc la o policlinica particulara, costul unei zile de spitalizare fiind de 1.200 de euro. Domnica, sotia artistului, va ajunge astazi la Viena pentru a-l ingriji si a-l incuraja pe Cornel, inlocuindu-l astfel pe fratele lui geaman, Mircea, care se va intoarce in Africa de Sud, unde a ales sa locuiasca de ani buni. (Simona Ecovoiu)

Candy se schimba la fata

Andrada, componenta a trupei Candy, s-a hotarat sa renunte la scena in favoarea scolii. Dar cum nimeni nu-i de neinlocuit, iata ca o alta pustoaica va canta alaturi de cele patru interprete, Monica, Ella, Lucia si Monica (fosta Angels). Teo, caci despre ea este vorba, nu este o debutanta in lumea muzicala, activand pana in prezent in trupa VIVA. De acum incolo cele cinci Candy vor trece la pop-rock si isi vor schimba hainele, abordand stilul sport. (Simona Ecovoiu)

Adrian Nastase a primit o potcoava

In cochetul orasel Breaza si-au construit vile multe vedete, dintre care ii amintim pe Mircea Lucescu si Marina Voica. Cum localnicii n-au bani sa-si cumpere lucruri de calitate, era si normal ca cele cateva dughene existente sa fie "blindate" doar cu marfa de doua parale. Totusi, spre iesirea din Breaza, o doamna a indraznit sa deschida un magazin de antichitati, de unde "boierii" isi achizitioneaza lucruri vechi si scumpe: "Sotia lui Lucescu a luat, cu doua milioane de lei, o marama veche de 150 de ani, iar Marina Voica un set de suporturi de pahare, cu un milion de lei. Cum Adrian Nastase locuieste la Cornu, cineva i-a cumparat de la mine o potcoava, ca sa-i poarte noroc". (Simona Ecovoiu)

Tapinarii se lanseaza cu "Ultimul Super Erou"

"Tapinarii" Adrian Tanase si Cosmin Covei se pregatesc sa se lanseze, in luna noiembrie, cu "Ultimul Super Erou". Adrian Tanase a avut probleme cu chitara si nu a putut sa termine la timp piesele de inregistrat. Prietenul sau, Florin Chilian, i-a imprumutat chitara si a reusit pana la urma sa termine albumul. (Adrian Vaduva)

Dobrovolschi a fost si regizor

Descoperind ca are mari veleitati de regizor, pe la varsta de 13 ani, Mihai Dobrovolschi si-a pus in aplicare talentul care-l chinuia si a realizat primul si, deocamdata, unicul videoclip din viata lui. "Imi aduc aminte ca am legat cu niste fire la doua aparate video si un pick-up si, prin inregistrari succesive, pe melodia «Doi navigatori» cu Gabriel Cotabita, am realizat un videoclip cu scene din filmele «Doi navigatori» si «Cocktail». A iesit ceva foarte amuzant, iar acest lucru m-a indreptatit sa visez ca voi ajunge un mare regizor. Numai ca ai mei nu m-au incurajat in meseria asta, tata preferand sa urmez o facultate care sa ma tina cu picioarele pe pamant, nu cu capul in nori. Asa a fost sa fie!", spune vedeta Pro Fm gandindu-se ca totusi poate va mai avea vreodata ocazia sa demonstreze ce regizor bun ar fi iesit din el. Nu este timpul pierdut, chiar daca studiile pe care le-a facut Dobro nu au nici o legatura cu meseria de regizor: a terminat un liceu de informatica in Brasov si apoi a absolvit ASE-ul, in Bucuresti. (Roxana I. Ancuta)

PICANT

Radu Cosarca pare mai degraba preocupat de o partida de golf pe terenul din Breaza, decat sa-si gaseasca un loc de munca. (S.E.)

Tociu, Palade si Rusty s-au cinstit la Restaurantul Torego, unde le-a cantat vestitul instrumentist Tudorel Paganini, venit tocmai de la Paris. (S.E.)

La concertul de lansare, Nick (N&D) a organizat o tombola. 100 de fani s-au "batut" sa castige hainele cantaretului. (R.I.A.)
×
Subiecte în articol: antimonden adrian