x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Nick, actor de comedie

Nick, actor de comedie

17 Sep 2004   •   00:00

In afara numeroaselor proiecte pe care le are in derulare pe plan muzical, rapper-ul are si alte ganduri. Nick (N&D) spera sa primeasca un rol vesel intr-un film.

ROXANA I. ANCUTA

In spatele imaginii de dur, pe care si-a format-o de ceva vreme, Nick ascunde si laturi mai sensibile.

DRESAJ. De exemplu, il emotioneaza profund un film sau o piesa de dragoste, insa cel mai mult il sensibilizeaza cainii vagabonzi. "Mi-e foarte mila de ei, iar daca as putea, i-as lua pe toti acasa". Pana una alta, creste un rotweiller, pe care l-a dat de curand la dresaj si asteapta cu nerabdare sa vada ce comenzi a reusit sa invete pana acum. Despre Nick, fondatorul trupei N&D, care timp de aproape cinci ani a facut furori, impreuna cu Delia Matache, printre adolescentii romani, s-ar putea spune ca este mai mult decat ambitios. A pornit de jos in cariera muzicala si nu a fost incurajat de nimeni: "Asta-i un inceput, pentru mine, care nu se va termina aici". In 1999 isi inregistra piesele in sufrageria unui amic. "Timp de patru ani de zile, n-am scos cinci lei din muzica, in schimb am investit cat avem. Chiar primeam reprosuri: "Mai, termina odata cu muzica asta, ca nu se intampla nimic. Fa altceva". Dar n-am vrut sa renunt".

AFACERE. Acum are un studio de inregistrari propriu, in care a investit toti banii pe care i-a castigat in ultimul timp. "Dar sa nu inteleaga cineva ca am atat de multi bani incat sa dea pe dinafara. Daca as fi patruns pe piata muzicala internationala cu o piesa buna, as fi stat linistit numai de pe urma ei. Ori in Romania trebuie sa scoti un album la trei luni sau o piesa la doua luni, ca sa nu te uite lumea. Nu cred ca exista un artist care sa spuna "Atat am putut face".

Orice om ar vrea sa ajunga la un nivel mai inalt. Nu stiu unde e varful piramidei, dar niciodata nu trebuie sa fii multumit cu putin. Eu intotdeauna am vrut sa am o piesa la nivel international. Nu stiu cand o sa se intample, sau daca se va intampla, dar trebuie sa vrei. Trebuie sa visezi, altfel inseamna ca nu vrei sa faci nimic, de fapt".

COLABORARE. Pe langa intentia de a lansa pe piata doua trupe, una de baieti formata din cei doi frati ai Ancai Badiu de la Class si alta trupa compusa din fete, Nick il are in vedere si pe fratele lui mai mic. Iar pentru primavara lui 2005, doreste sa puna pe picioare o colaborare cu DMX (hip-hopper american), caruia ii va trimite doua piese de-ale lui. "Sper sa se intample ceva, pentru ca in Romania, am demonstrat o data, de doua ori, sase ani la rand si acelasi lucru se intampla. Am invatat deja strategia".

La capitolul femei frumoase, Nick nu are decat trei nume: Mihaela Radulescu, Andreea Marin - "care mi se pare, insa, genul sclifosit" si Monica Barladeanu.

DOAR "SOLO"

In momentul de fata, Nick este preocupat numai de promovarea albumului solo pe care l-a scos pe piata acum aproximativ o luna. In curand va filma si cel de-al doilea videoclip (tot solo), iar despre formula de doi a formatiei N&D nu poate spune mai multe. "Nu stiu ce se intampla mai tarziu. Eu am intentii, dar nu pot sa divulg nimic. Deocamdata, colaborarea cu Deea exista, dar e un alt proiect".
×
Subiecte în articol: antimonden nick