x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Noi informații despre arma folosită de Alec Baldwin pe platourile de filmare

Noi informații despre arma folosită de Alec Baldwin pe platourile de filmare

23 Oct 2021   •   21:25
Noi informații despre arma folosită de Alec Baldwin pe platourile de filmare
Sursa foto: Sursa: Hepta

Polițiștii americani au stabilit că arma de recuzită pe care a folosit-o Alec Baldwin pe platoul de filmare avea muniție reală. Sunt primele detalii din ancheta începută după ce actorul a împușcat mortal o femeie în timpul unor filmări.

Potrivit primelor informații prezentate de Reuters, arma folosită de Alec Baldwin pe platoul de filmare era una de recuzită, considerată nepericuloasă.

Anchetatorii au stabilit că în interior se afla muniție reală, ceea ce a dus la împușcarea mortală a unei directoare de imagine şi la rănirea regizorului filmului.

Actorul Alec Baldwin a tras, joi, cu o armă de recuzită în timpul unor filmări și a ucis-o pe Halyna Hutchins, director de imagine, și l-a rănit pe regizorul Joel Souza, potrivit Reuters.

Incidentul a avut loc pe platoul lungmetrajului independent „Rust”, a anunțat biroul șerifului din Santa Fe County într-un comunicat.

„Biroul șerifului confirmă că doi oameni au fost împușcați pe platoul filmului . Halyna Hutchins, 42 de ani, director de imagine, și Joel Souza, 48 de ani, regizor, au fost împușcați când o armă de recuzită a fost descărcată de Alec Baldwin, 68 de ani, producător și actor”, a anunțat poliția într-un comunicat.

Potrivit autorităților, Hutchins a fost transportată cu elicopterul la Spitalul University of New Mexico, unde a fost declarat decesul, în timp ce Souza a fost dus cu ambulanța la Centrul Medical Regional Christus St. Vincent pentru a fi tratat.

Mediafax

×
Subiecte în articol: alec baldwin