x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden O ARTISTĂ INTERNAŢIONALĂ a fost reţinută pentru posesie ilegală de MARIJUANA!

O ARTISTĂ INTERNAŢIONALĂ a fost reţinută pentru posesie ilegală de MARIJUANA!

15 Dec 2016   •   15:34
O ARTISTĂ INTERNAŢIONALĂ a fost reţinută pentru posesie ilegală de MARIJUANA!
Sursa foto: twitter.com

Lauren Jauregui, membră a formaţiei Fifth Harmony, a fost prinsă de poliţie pe Aeroportul Internaţional Dulles din Washington, potrivit Mirror.co.uk şi ar fi fost arestată sub acuzaţia de posesie de droguri, după ce autorităţile au supus-o unei inspecţii secundare, la punctul de control. Potrivit documentelor, o pungă în care părea să fie marijuana a fost găsită în bagajul de mână al artistei. Poliţiştii au informat personalul terminalului şi au arestat-o imediat pentru investigaţii.

După ce această informaţie a ajuns în presă, un reprezentant al cântăreţei a spus într-o declaraţie că a fost avertizată, dar nu arestată. „Lauren Jauregui nu a fost arestată, ci doar reţinută, pur şi simplu. A fost citată pentru posesie de marijuana, lucru pe care l-a recunoscut. Va aborda această problemă prin intermediul sistemului juridic legal corespunzător. Acest lucru nu va afecta viitoarele spectacole sau activităţi programate”, a adăugat avocatul Dina LaPolt.

Trupa se îmbarca într-un avion cu destinaţia Brazilia, unde fetele aveau de susţinut un concert miercuri seara.

Videoclipul piesei "Work from Home" al formaţiei a ajuns la un miliard de vizualizări în octombrie 2016 și a devenit cel mai văzut clip al anului 2016.

×