x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden O dată cu Luciu, Maxer şi-a pierdut şi Axxa

O dată cu Luciu, Maxer şi-a pierdut şi Axxa

de Dana Cobuz    |    21 Aug 2008   •   00:00
O dată cu Luciu, Maxer şi-a pierdut şi Axxa

DIN DRAGOSTE, IARTĂ-MĂ! ● Frustrare, numele tău românesc este Dinu!
N-am ştiut niciodată cîţi de "x" are Dinu Maxer în nume: unul sau doi?! Trei de "x" aproape aş putea băga mîna în foc că n-a avut niciodată, căci, dacă ar fi avut, Nicoleta Luciu şi astăzi i-ar mai fi fost iubită.DIN DRAGOSTE, IARTĂ-MĂ! ● Frustrare, numele tău românesc este Dinu!
N-am ştiut niciodată cîţi de "x" are Dinu Maxer în nume: unul sau doi?! Trei de "x" aproape aş putea băga mîna în foc că n-a avut niciodată, căci, dacă ar fi avut, Nicoleta Luciu şi astăzi i-ar mai fi fost iubită.

Cine pe cine a făcut celebru, nimeni n-ar putea să spună. Totuşi, Dinu Maxer îşi arogă dreptul Creatorului în ceea ce o priveşte pe "vedeta" Nicoleta Luciu. Asta, în ciuda faptului că, dacă Nicoleta n-ar fi fost una dintre piesele de rezistenţă ale revistei Playboy, mult mai puţină lume ar fi auzit de Dinu.

LA COMUN. Istoria lui Dinu Maxer, medicul-cîntăreţ, se suprapune în bună parte cu cea a Nicoletei Luciu – fostă Miss România, cîntăreaţă playback şi actriţă de telenovele. Opt ani a durat relaţia lor, iar timpul petrecut ca un cuplu le-a crescut notorietatea cît n-ar fi reuşit să o facă pentru fiecare în parte, luaţi separat. Dar cine a fost mai întîi, oul sau găina? Hrisoavele showbizului ne arată că Dinu a fost cel care a făcut primul pas pe scenă, ca solist, în 1996, sub numele Doctor M.D. Atît de mult succes a avut, că nimeni nu l-a băgat în seamă. Un an mai tîrziu, într-o frumoasă seară stropită cu un pahar cu ce s-a găsit prin frigider, Dinu şi prietenul său Mihai Onilă se gîndesc intens să facă o trupă. Axxa nu îşi face debutul în showbiz decît abia peste doi ani, în 1999.

Ca să vezi coincidenţă, acelaşi an 1999 joacă rolul pietrei de hotar şi în viaţa iubitei lui Dinu, Nicoleta Luciu. Graţie discursului convingător şi mersului de felină, tînăra "bustoasă" a fost aleasă Miss România şi a început să primească prin poştă fel de fel de invitaţii să pozeze în reviste pentru bărbaţi. Gelozia lui Dinu, care se gîndea că, prin paginile unei asemenea publicaţii, toată partea bărbătească a României o va mîngîia – mai tandru sau mai dur – pe Nicoleta s-a consumat cam într-un an.

Cică vreo 12 luni, declara Maxer, s-au gîndit împreună dacă-i bine sau nu-i bine ca ea să-şi arate nurii pe hîrtie lucioasă. Şi au luat o decizie, tot împreună, după ce au studiat cam ce doamne îşi etalează epiderma în Playboy. "Atunci am considerat că e momentul să pozeze. Am luat hotărîrea de comun acord. Sincer, am vrut să demonstrez că este un corp perfect – şi cred că am reuşit!", povestea Dinu la cîţiva ani de la săvîrşirea primului pictorial.

DEBUSOLAT. Băiatul cu şuviţe vopsite blond s-a preocupat mai mult de ascensiunea fostei sale iubite decît de propria carieră. Dacă el a eşuat lamentabil atît ca fondator al trupei Axxa, cît şi ca solist-compozitor-manager, Nicoleta şi-a făcut scară din spinarea lui Dinu. A devenit cîntăreaţă în 2001, în trupa Alize, şi, ulterior, în trupa Laguna. Celebrul fost iubit mai spune că a susţinut-o şi a încurajat-o să facă o carieră şi în celelalte domenii ale showbizului: modeling, televiziune, actorie. Popularitatea în continuă creştere a brunetei i-a dăunat grav lui Dinu. Deodată, medicul s-a trezit în umbra sînilor care făceau pe atunci figuraţie în emisiunea lui Teo de la Pro TV.

La fel de "din senin" s-a produs şi ruptura, în 2005, cu o săptămînă înainte de Sărbătorile de Paşti. Chipurile, programul încărcat al Nicoletei le-a distrus relaţia, şi nu bărbaţii care roiau în jurul ei. Pentru fidelitatea voluptoasei tinere, Maxer şi-ar fi pus gîtul sub ghilotină. Cum se întîmplă însă mai mereu cînd scapi vrabia din mînă, despărţirea s-a lăsat cu mult "noroi" în ziare. Şi cu victimizare: "Eu am făcut tot posibilul să nu ne despărţim. Am luptat un an şi jumătate. Îmi place să spun că în această perioadă am avut o rană deschisă. Pot spune că «divorţez» de Nicoleta, pentru că s-a «căsătorit» cu meseria. De cînd a devenit atît de importantă şi i se pare că toată lumea este la picioarele ei, nu-i mai pasă de problemele mele. Nicoleta nu a vrut să salveze relaţia noastră", plîngea Dinu pe toate drumurile.

Lacrimile i-au fost şterse după puţin timp de o altă brunetă, Deea, care, coincidenţă sau nu, cam seamănă la înfăţişare şi la bust cu Nicoleta. Pe alocuri, "doctorul" îi mai sugerează cum să se îmbrace, machieze şi coafeze, astfel ca, întîmplător, nu-i aşa?!, să semene şi mai mult cu fosta lui iubită. Dinu şi Deea s-au logodit şi, în curînd, se vor căsători pe plaja din Jupiter. Nunta a fost de asemenea manieră programată, încît să se întîmple înainte ca Nicoleta să dea naştere copilului pe care îl are cu Zsolt Csergo, înlocuitorul lui Dinu.

El călare, ea în barcă

După ce a obosit şi el de atîtea bălăcăreală cu Nicoleta în mass-media, Dinu Maxer şi-a umflat brandul şi a prezentat-o lumii pe iubita sa, o tînără de 18 ani, pe nume Deea. Fata face parte din trupa Ispita, manageriată de medicul-cîntăreţ. Totodată, a folosit de model în prezentările procedurilor cosmetice şi estetice care se fac la "Estet Center", salon de înfrumuseţare la care şi Maxer este acţionar. Cel mai mare avantaj al Deei este asemănarea fizică izbitoare cu Nicoleta. Dinu spune că şi-a găsit jumătatea, astfel că o şi ia de nevastă peste cîteva zile. Şi-a planificat nunta minut cu minut, a tocmit 26 de instrumentişti din Fanfara Marinei Militare din Constanţa şi a gîndit o regie a evenimentului în care el să apară în faţa ofiţerului Stării Civile călare pe un armăsar, iar ea să vină cu barca, de pe mare. Totul se va întîmpla la 30 august, pe plaja din Jupiter.

Se sacrifică pentru femei

Femeile i-au mîncat viaţa lui Maxer. Prea preocupat să aibă un trofeu viu în pat, Dinu şi-a neglijat şi pregătirea în domeniul medicinei, şi cariera în showbiz. Nu că l-ar fi dat talentul afară din casă, dar astăzi ar fi putut fi cunoscut mai mult pentru ce a făcut el pe scenă decît pentru relaţia cu Luciu. Muzica nu prea i-a mers nici ca solo, nici în trupă, compoziţiile sale nu prea au răsunat la radio. Colaborarea lui cu televiziunea a murit după ce a prezentat Tip Top Mini-top, Trupa DP 2 şi Vară Xtremă la TVR 2, între 1999 şi 2002. În schimb, le-a propulsat în showbiz pe Nicoleta şi pe sora ei, Iuliana, străduindu-se să facă acelaşi lucru şi cu actuala iubită, Deea.


Fete de carton şi băieţi de cartier

Expresia "băieţi de cartier" n-are nici o legătură cu celebra marcă de ceasuri şi bijuterii Cartier SA. Cuvîntul cartier provine din francezul "quartier" şi înseamnă, la origine, ceea ce înseamnă şi la noi: parte a unui oraş care formează o unitate organică. Mai înseamnă, ca sensuri secundare, parte din comandamentul unei mari unităţi şi a patra parte din stema heraldică. În orice caz, expresia "băieţi de cartier" are legătură cu sensul principal, doar că a deviat, prin sintagmă, la înţelesul de "băieţi de mahala" sau "băieţi de periferie". Băieţii de cartier au o psihologie comunitară, pe care o găsim fie în muzica hip-hop, fie în manele. Luînd în considerare numai aspectul de mentalitate al expresiei, vom descoperi, analizînd-o, că ea nu se manifestă doar în aria zonală a periferiei, ci în orice cartier al Bucureştiului. Se numeşte mentalitate de mahala. A semnalat-o şi a persiflat-o genial marele Caragiale, prin personaje memorabile ca Rică Venturiano sau, mai ales, prin "fetele de cartier" gen Ziţa, Veta sau Miţa Baston. Ei, bine, nici Rică, nici Spiridon, nici Miţa Baston n-au dispărut ca specie. Le vedem astăzi, zilnic, la televizor. O nesfîrşită paradă de ambalaje fără conţinut, care inundă literalmente micul ecran, dimineaţa, la prînz şi seara. Nu comunică nimic, nu construiesc nimic, doar se îmbracă, conduc Lamborghini, se rad în cap, îşi pun cercei în nări – dacă-s băieţi, sau se dezbracă pînă la limita CNA-ului – dacă-s fete. Cînd vorbesc, mai bine-ar tăcea, cînd cîntă, mai bine ar dansa. Şi, în general, mai bine ne-ar lăsa! Iată cîteva nume de referinţă: X Plugaru, Y Pistol, Z Columbeanu, XYZ Trident. Partea Yang a speciei e acoperită cu exemplare gen 0 Maximus, 01 Poponeţ, 000 Iovan şi mulţi alţii cărora, în cadrul acestei rubrici, le vom lăuda calităţile după cum le au. Iar prima calitate a tuturor acestora este aceea că, avînd o mentalitate de cartier, vor să poarte accesorii cu acest nume. E o confuzie la mijloc. Dragi "băieţi şi fete de cartier", aspiranţi la ceasuri şi bijuterii Cartier, această marcă e un simbol al rafinamentului. Între voi şi ea e o distanţă istorică, n-o puteţi compensa cu bani. Dar, în fond, e treaba voastră, numai că de ce trebuie să ştie o ţară întreagă ce v-aţi cumpărat? Nu că ar fi vreo interdicţie în acest sens, dar, dacă vă zornăiţi etichetele în public, presupunem că vă asumaţi şi comentariile noastre despre ceea ce vedem.


PREA MULTE GARI ● Depresie de primavara-vara-toamna-iarna

Lili Sandu, cu fitele la psiholog
Desi, conform unui titlu de film, "Albii nu pot sa sara", unele femei reusesc! Lili Sandu a facut "Jump" inca de anul trecut, prin videoclipul albumului sau, dar se pare ca a sarit intr-o depresie. Asa ca a ajuns, cu tot cu fitele ei, direct la psiholog.

CENTURA ● Politichia de pe podiumul de defilare

Sânziana, cea mai castă Buruiană
Lunile iulie-august sînt anotimpul sînzienelor, în această perioadă planta de leac căpătînd cele mai puternice virtuţi. Dar ce să ne mai intereseze asta cînd o avem pe Sânziana, o Buruiană cum doar în pădurea de fiţe şi fiţoşi ai patriei mai poţi întîlni?

PARTITURĂ CU FIŢE ● Şi dragoste cu foc, şi bani în cont
Ferentz: virgină prin abstinenţă
Viaţa ei este tristă... mai-mai să-ţi dea lacrimile cînd o auzi că nu-şi găseşte un partener, care să o ajute să rupă pînza de păianjen apărută la colţul dormitorului personal de cînd nu a mai făcut sex.

CU FITZE, FĂRĂ FITZE ● Bătaie de 700.000 de euro

Andreea Spătaru, blonda din Boschet
Au îndrăgit-o lama, seringa şi bisturiul pînă cînd au umflat-o-n sîni şi-n buze de vreo trei ori. A făcut dragoste cu aparatul de fotografiat în sute de pictoriale fierbinţi. Însă abia cînd a fost bătută de gelosul Boschet în plină stradă a simţit Andreea Spătaru pe pielea ei cum este să fii iubită. Altoit de iubită sau iubită cu pumnii şi cu picioarele.

REFERENDUM ÎMPOTRIVA EI  ●  "Ciumaca" de la OTV a exasperat o ţară întreagă
Magda lu’ Tolea, cartofi şi circ
Credeaţi că le-aţi văzut pe toate în show-bizul mioritic şi că nu se poate mai rău? Ei bine, se poate! Nu e "pîine şi circ", ca-n celebrul dicton, ci cartofi şi circ! Doar sîntem pe plaiuri mioritice! Culmea penibilului şi a ridicolului poartă un nume: Magda lu’ Tolea.

CARIERĂ ● Ilinca Vandici, dintr-un Kanal în altul
O "zburătoare" care cîntă "cocoşeşte"
Venită, la doar 17 ani, de la Oradea în "jungla" Capitalei, Ilinca Vandici pare să facă faţă foarte bine competiţiei de fete frumoase şi atît, de pe piaţa media. Are aproape 22 de ani şi ştie ce vrea. Vrea să fie model. Model pentru tinerele din ziua de astăzi. Fugiţi!


TRIDENT! ● Lipsite de prejudecăţi, de haine, de talent
Trei blonde şi toate trei... stridente
Fetele care cîntă cu fundul. Cu fundul la vedere. Aşa sînt cunoscute cele trei blonde de la Trident. Întrucît s-au dezbrăcat singure în Playboy, nu ne mai rămîne decît să le căutăm la caracter.
IEPURAŞ DRĂGĂLAŞ ● Gina îşi sărută iubitul cu grăsimea de la genunchi

Pistol sau pocnitoare, aceasta-i întrebarea
Un personaj la fel de gol de conţinut precum biografia sa sau propria pagină de internet. Vorbim despre Gina Pistol, fireşte, care nu ne-a impresionat cu mai nici una din faptele săvîrşite în viaţa-i de "iepuraş".
AAH! ● Tablou încins filosofico-existenţial
Păsărin trudeşte... la vîrful carierei
Dacă un fost iepuraş Playboy a ajuns să ţină şedinţe literare, e clar că vine sfîrşitul lumii... Zicătoare de replici, femeie fatală, cititoare înrăită şi mai ales feministă convinsă, domnişoara Păsărin pare mereu că trudeşte la lustruirea vîrfului ei de carieră. De efort, i se întîmplă să mai şi geamă...


BALET ● Eu sînt, eu vreau, eu pot!
Răzbunarea lui Iri Columbeanu
Se pare că e valabilă aserţiunea potrivit căreia orice exces vine dintr-o lipsă. Cel puţin în cazul cuplului Monica-Iri.La ea pentru căa uitat cît costă kilogramul de roşii, deşi provine dintr-o familie modestă, iar la el pentru că îşi exhibă la bătrîneţe frustrările din adolescenţă.REFĂCUT ŞI ADĂUGIT ● Mărire ţie, penisule!

Fizz nu (mai) răspunde... de el
Şi-a lungit penisul cu patru centimetri. A mai şi cîntat. De la ultima strigare de acest fel, pămîntul a înconjurat soarele de vreo două ori. Mai are în dotare şi-un site, în care ne întîmpină aşezat comod pe un fotoliu cînd roşu, cînd gri. Asta-i doar online... Dar dacă nu Fizz, atunci cine?

OOPS! ● Alina a fost "virgină" pînă la 20 de ani
Plugaru’ de la cratiţă
A pus prima oară mîna pe-o manetă la 16 ani. Însă a rămas, traseistic vorbind, virgină pînă la 20, cînd a circulat şi cu RATB-ul. Ar renunţa să mai fie regină (porno) dacă i s-ar oferi un post permanent la coada cratiţei. Doamnelor şi domnilor, Alina Plugaru!
GURA PĂCĂTOSULUI ● Andreşan: "Încep să cred că unii chiar nu am creier"
Pîrţotină, fleorţotină, buleandră, şuleandră
Nu o judecăm, nu o acuzăm, doar v-o prezentăm. Laura Andreşan, întoarsă pe toate feţele. Dezbrăcată de secrete, penetrată de regrete. Că n-a pus-o de-un trio cu Tăriceanu şi Elena Udrea decît în visele ei.


POFTĂ MARE! ● Cine se teme să muşte din Simona Suhoi?
Sensuala, pericol public
E atît de ocupată, încît nu are timp decît de saloane cosmetice. S-a "îndrăgostit" de pi încă de pe băncile şcolii. În fiecare seară se culcă alături de Samir şi Samira. Pe lîngă moţul (auriu) din frunte, deţine şi o tulburare de percepţie. "Oriunde mă duc am senzaţia că, pac!, mi se dă cu ceva în cap", zice ea cu năduf. Unii nu se miră... de ce oare?"ASPIRATOARE DE GAGICI" ● Pe bancheta din spate: Pistol, Zugravu şi Lesko
Vai de Poponeţul lor!
Dacă ar fi să te iei după porecla lui, ai zice că lui Poponeţ îi cam plac bărbaţii. Da’ de unde! Cel puţin în public, Codin Bogdan Maticiuc, mîndrul purtător al supranumelui cam puturos, se afişează cu femei tot una şi una.Anna Lesko:Vocea “invizibilă” sau Zglăvoaca de Chişinău
Anna Lesko este pe cale de dispariţie. Nu ea ca persoană, ca identitate civilă, ci ca specie de vedetă. Sau, mai exact, ca specie de pseudovedetă. Totul la Anna Lesko este “pseudo”: declaraţiile, atitudinea, vocea, sînii. În privinţa silicoanelor, ea zice că nu (normal, doar e pseudo), dar dacă priviţi comparativ pozele, trageţi singuri concluzia. Din fericire, problema cu sînii se rezolvă chirurgical, prin proteze de silicon, cu vocea e mai greu. Nu există silicon pentru corzile vocale sau pentru talent. Performanţa Annei Lesko este însă uluitoare: să n-ai nici un pic de volum, nici un strop de timbru şi totuşi să se vorbească şi să se scrie atît despre tine ca despre o cîntăreaţă e o raritate chiar şi în patria play-back-ului. Orice manelist stă mai bine cu vocea decît frumoasa ucrainiancă, spunea cineva, pe bună dreptate

×
Subiecte în articol: antimonden şi-a dinu baieti nicoleta cartier maxer