x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Oferta - Mocu si Ca$$a Loco

Oferta - Mocu si Ca$$a Loco

23 Feb 2006   •   00:00
Oferta - Mocu si Ca$$a Loco

Bistritenii de la Ca$$a Loco sunt indurerati peste masura de scoaterea din grila TVR 2 a longevivei emisiuni "Atentie, se canta!". "Alaturi de milioanele de abonati TVR condamnam aceasta actiune capitalisto-damboviteana!
Inimile noastre sunt indurerate de disparitia de pe micile ecrane a inegalabilului Moculescu Horia. Astfel, duminicile noastre vor fi mai calme, mai linistite, ceea ce este, bineinteles, un lucru negativ", se arata in comunicatul trimis de Ca$$a Loco redactiilor.
Pentru a indrepta cat de cat nedreptatea pricinuita de injusta decizie a TVR 2, dar si "avand in vedere ca maestrul Moculescu Horia nu si-a spus ultimul cuvant in muzica romaneasca", trupa Ca$$a Loco ii ofera acestuia un loc de munca la studiourile grupului. "Se asigura salariul minim pe economie si bonuri de masa in valoare de 500.000 lei. Specificam ca oferta este pentru studioul din Bistrita, in cel din Bucuresti locurile fiind deja ocupate", spun bistritenii.

Ca$$a Loco da ocazia iubitorilor emisiunii "Atentie, se canta!" sa-l sustina pe Moculescu in cadrul unui miting organizat de Fan Clubul Cypress Hill, "la data de 30 februarie, ora 7:00, pe Stadionul National". Un alt fel de a spune "La Pastele Cailor"!

×
Subiecte în articol: antimonden ca$$a loco