x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Patru intrebari pentru Vali Neamtu

Patru intrebari pentru Vali Neamtu

03 Ian 2005   •   00:00

Un Partizan intr-un Marfar

Ai migrat din Partizan in Marfar ori canti la ambele "mese"?
Cant in ambele formatii. Imi plac foarte mult ambele proiecte la fel de tare si cred ca alaturi de Partizan, Marfar-ul va reusi sa poposeasca in gara mult dorita! Adica, la voi acasa! Si sper sa ne astepte calatori in fiecare "gara" pentru ca noi ne-am pregatit pentru intalnirea cu ei. Primul pas este acest album: "Las-o, ba, ca merge asa (Parerea mea)", care e o adevarata satira sociala!

De ce ti-au trebuit 30 de ani ca sa reiei proiectul "Marfar"?
De fapt, mi-au trebuit numai doi ani pentru a relua proiectul Marfar inceput in anul 1977.... Stiti si voi, Marfarul vine incet, dar sigur! Cu Adrian (voce), Toni (voce), Dragos (bass), Andrei (chitara) si cu mine la tobe, cu totii membri ai formatiei Marfar, de data asta va ajunge sigur! Si nu oricum... Ne asteapta un drum luuung si placut impreuna. Calatorie insprancenata vom avea!

Cand te-ai indragostit pentru ultima oara?
M-am indragostit definitiv in anul de gratie 1981. Cand m-am insurat. De-atunci si pana azi, starea asta a persistat. Sunt un vesnic indragostit si nu dragostea m-a tinut pe mine, eu am tinut-o pe "ea". Nu am nici o vina ca ma indragostesc. Nu depinde de mine... Ma ia cu mancarimi si... imi pierd capul. Pana sa-mi dau seama ce se intampla ma gasesc indragostit!!! Marfa, nu?

Te consideri partizanul trupei Marfar?
Eu nu sunt "partizanul" trupei Marfar, eu sunt "TATAL"... Poate intreaga trupa Partizan sa fie "partizanul" trupei Marfar, la fel cum eu am devenit "partizanul" trupei Partizan, fiind vorba acum de proiectul meu. Important este ca sunt si "partizan", si "marfar". Sper ca s-a inteles ce-am vrut eu sa zic. E bine ca am si Partizan, si Marfar. Sunt bogat! (Roxana I. Ancuta)
×
Subiecte în articol: antimonden marfar