x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Poante la modă

Poante la modă

de Catalina Iancu    |    10 Apr 2008   •   00:00
Poante la modă

BUCHAREST FASHION WEEK ● În paşi de balet, pe catwalk
Copii, animale, vedete, neveste de fotbalişti. Vom avea de toate la Bucharest Fashion Week, ediţia de primăvară. Inclusiv o "porţie" de balet. Oana Ciclovan şi Lorena Trică lucrează de zor la "regie".


BUCHAREST FASHION WEEK ● În paşi de balet, pe catwalk
Copii, animale, vedete, neveste de fotbalişti. Vom avea de toate la Bucharest Fashion Week, ediţia de primăvară. Inclusiv o "porţie" de balet. Oana Ciclovan şi Lorena Trică lucrează de zor la "regie".


Creatorii participanţi la Bucharest Fashion Week se vor întrece, şi de această dată, în a pregăti surprize pentru momentul lor pe podiumul de prezentare: vom vedea de la vedete din showbiz-ul autohton sau copiii acestora la animăluţe cu stăpîni celebri.

Dacă la ediţia din noiembrie a Bucharest Fashion Week Oana Zăvoranu şi motanul ei, Marty, au dat un aer inedit colecţiei Ocassion, la ediţia din această primăvară, ce va avea loc la Rin Grand Hotel în perioada 16-20 aprilie, colecţia Oanei Ciclovan va fi introdusă pe scenă în paşi de balet de trupa condusă de Edi Stancu.

Colecţia intitulată "Fashionista" a fost concepută ca o îmbinare de stiluri, de la cel flower power al anilor ’70 la glam-ul lui 2008, adresîndu-se femeilor tinere care vor să iasă în evidenţă prin ţinute unice, spectaculoase, însă foarte lejere.


TONURI ŞI NUANŢE. Ţesăturile care predomină sînt cele de jeans, alb şi albastru, în combinaţii preţioase cu satin şi cristale Swarowski, urmînd cu siguranţă trend-urile sezonului de primăvară-vară lansate de marile case de modă internaţionale: imprimeuri florale, nuanţe puternice de galben, mov şi, bineînţeles, tonuri de ciclam.

Dacă fetele au lăsat să se întrevadă cîte ceva din regie, Cătălin Botezatu îşi ţine încă la secret punerea în scenă. Mai ales că designerul va defila cu două colecţii.

Vor fi prezenţi 41 de designeri şi 43 de colecţii.

Pentru concursul FashionTV Model Awards preselecţia va avea loc mîine şi vor rămîne 20 de finaliste. Şi copiii s-au pregătit intens pentru marea prezentare. Andre Fashion a organizat cursuri de manechine pentru copii şi tineret de la 3 la 17 ani, băieţi şi fete, care au fost pregătiţi în vederea festivalului. Aripa Tînără va prezenta branduri renumite precum  Sarabanda, Alabala, Barbie, Mothercare, Crido Kids, Miniblue, Angel’s Day etc. şi vor fi prezenţi pe podium alături de copii ai vedetelor.

Festivalul este realizat în parteneriat cu FashionTV şi Jaguar.



×
Subiecte în articol: antimonden