x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Porecle de VIP-uri

Porecle de VIP-uri

03 Dec 2004   •   00:00

IMAGINATIE - Andreea Marin a scapat de "Zana Surprizelor" pentru a deveni "Alpin"

Fiecare dintre noi am avut cate una sau mai multe porecle legate fie de vreun defect fizic, fie chiar de nume. Am fost curiosi sa vedem ce fel de nick-uri au starurile din Romania.
ADRIAN VADUVA

CONSECVENTA. Giulia isi respecta porecla "sexoasa" si pe scena, si in viata
Giulia, componenta a trupei Sexxy, nu a avut parte de nume de imprumut: "Nu prea am porecle, dar sincera sa fiu, nici nu vreau sa fiu strigata intr-un fel anume. Totusi, unele persoane imi spun «sexoasa», un derivat de la Sexxy. As putea spune ca porecla mea este «Giulia». Prenumele meu este, de fapt, Iulia, dar colegele din facultate mi-au spus la un moment dat asa, pentru ca eram mai multe cu acest nume. Iar Bogdan, prietenul meu, ma alinta «iubita»", ne-a marturisit cantareata.

COTCODAC. Despre Mihai Gainusa se poate afirma, fara nici o indoiala, ca este campion in acest domeniu. "Am avut mai multe porecle si toate au derivat de la Gainusa. Baietii imi spuneau «Cotcodac», iar fetele ma alintau cu «Puisor». Tonul rautatilor era dat de colegii mei din clasele superioare, dar nici cei de-o seama cu mine nu se lasau mai prejos, pentru ca eram cel mai mic, din punct de vedere fizic, dintre ei. Acum, nimeni nu-si mai permite sa imi parodieze numele. Singura porecla care mi s-ar potrivi in acest moment este "Marele scriitor", ne-a declarat, razand, carcotasul. Dan Helciug, liderul Spitalului de Urgenta, a primit un nick care il caracterizeaza foarte bine: "Uriasul". "Am o singura porecla legata de constitutia mea fizica: «Uriasul». Asa imi spun si prietenii mei, si rudele, si copiii din preajma mea, inclusiv iubita mea se foloseste de aceasta porecla atunci cand vorbeste cu mine", a spus Helciug. Andreea Marin are la randul sau mai multe nick-uri. Unele mai recente si altele inca din liceu. Colegii sai o strigau "Ardeiasul", iar mai nou este cunoscuta drept "Andreea Alpin", "nasi" fiindu-i nimeni altii decat cei doi carcotasi Serban Huidu si Mihai Gainusa.

Cornel Ilie, membru in trupa Vank, zice ca s-a ales cu o porecla la "batranete": "In liceu n-am avut nici un fel de porecle, dar in prezent prietenii apropiati imi zic «Pornel», pentru ca obisnuiam sa port un tricou pe care scria Pop-corn, si unul dintre colegii mei a combinat numele de Cornel cu Pop-corn", ne-a declarat Ilie.

SEXOASA

"Nu prea am porecle, dar sincera sa fiu, nici nu vreau sa fiu strigata intr-un fel anume. Totusi, unele persoane imi spun «sexoasa», un derivat de la Sexxy. Iar Bogdan, prietenul meu, ma alinta «iubita»" - Giulia, Sexxy

MATURIZARE

"Am avut mai multe porecle si toate derivau de la Gainusa. Baietii imi spuneau «Cotcodac», iar fetele - «Puisor». Tonul rautatilor era dat de colegii mai mari. Acum, nimeni nu-si mai permite sa imi parodieze numele" - Mihai Gainusa, "carcotas"
×
Subiecte în articol: antimonden porecle