x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Primele fotografii cu băieţelul lui Ellie White! “E superb”, a fost prima reacţie a logodnicului ei (GALERIE FOTO)

Primele fotografii cu băieţelul lui Ellie White! “E superb”, a fost prima reacţie a logodnicului ei (GALERIE FOTO)

de CS    |    05 Mar 2013   •   12:06
Primele fotografii cu băieţelul lui Ellie White! “E superb”, a fost prima reacţie a logodnicului ei (GALERIE FOTO)
Sursa foto: ADPM

La trei luni de cand a devenit pentru prima data mama, Ellie White a realizat prima sedinta foto alaturi de baietelul ei, pentru revista Viva!. Artista apare in ipostaze calde, emotionante, alaturi de cele mai importante persoane din viata ei: logodnicul Doru Tinca si rodul iubirii lor, Mihai, un copil frumos care tocmai a implinit trei luni de viata.

Experienta maternala s-a dovedit a fi o reala provocare pentru solista care si-a continuat activitatea muzicala pana in luna a opta de sarcina. In tot acel timp, Ellie s-a documentat, a citit carti despre cresterea corecta a bebelusului, astfel ca la  venirea pe lume a acestuia, pe 28 noiembrie 2012, sa fie total pregatita pentru noua etapa din viata.

Astfel se face ca, in reprizele de plans ale bebelusului, nu au intrat in panica si au stiut sa reactioneze firesc. “Suntem foarte curiosi din fire si am citit, intrebat si cautat pe internet cam tot ce se putea gasi despre bebelusi pentru a putea fi pregatiti pentru fiecare moment in care Mihaita va plange sau va fi agitat. In concluzie, le-am luat prin eliminare si nu am ajuns la faza de panica pentru ca descopeream cauza plansului”, a declarat Ellie White pentru revista Viva!.

Experienta maternala este catalogata de solista drept “minunata si emotionanta”. “In fiecare zi traim momente emotionante pentru ca in fiecare zi bebe creste si face lucruri noi. Cele mai frumoase momente pe care le traiesc alaturi de Mihaita sunt intotdeauna clipele de dupa baita cand ii dau sa pape si se lasa moale la mine in brate si ma priveste cu ochisorii lui mari si frumosi. Atunci mi se inmoaie inima si. nu de putine ori, imi dau lacrimile privindu-l”, adauga artista.

La capitolul silueta, Ellie White marturiseste ca nu a avut mari batai de cap. Solista a depus 15 kilograme in timpul sarcinii, dar a ajuns, in doar o luna dupa nastere, la greutatea initiala.

“Am fost foarte ‘harnica’ in timpul sarcinii si am adunat un total de 15 kg, dar am fost o norocoasa si am scapat de 10kg in primele doua saptamani dupa nastere. Am inceput de o luna sa merg la sala si am revenit la meniul sanatos-vegetarian de dinainte de sarcina”, adauga artista.

Ellie se declara fericita pentru ca are permanent sprijinul logodnicului ei, Doru Tinca, cel care ii ghideaza si cariera in calitate de manager.

“Am invatat sa ne pricepem la toate si amandoi ne descurcam in toate situatiile pentru ca am participat in egala masura la cresterea lui Mihaita. In primele saptamani Doru era cel care se trezea noaptea mai des, ii dadea de mancare si il schimba, pana mi-am revenit si eu putin cu somnul si am facut schimb”, spune solista, adaugand ca prima reactie a lui Doru, la maternitate, atunci cand si-a vazut copilul, a fost sa spuna scurt, cu ochii umezi, „E superb!”.

Ellie White se pregateste sa lanseze in aceasta luna o noua piesa si un nou concept de show pentru noua serie de concerte din aceasta primavara. 

×