x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Radiografie - Cu gatul rupt, 62 de ani

Radiografie - Cu gatul rupt, 62 de ani

de Adriana V. Paduraru    |    16 Iun 2005   •   00:00
Radiografie - Cu gatul rupt, 62 de ani

Un veteran de razboi englez a descoperit, in urma unei banale radiografii, ca are gatul rupt. Si nu de ieri, de azi, ci de acum 62 de ani. Bill Boyd, 83 de ani, participant la cel de-al doilea razboi mondial, crede ca este posibil ca incidentul sa se fi produs cand avionul i-a luat foc si a fost nevoit sa se catapulteze.

Nimic nu se pierde, totul se transforma!

Oficialii britanici au demarat o actiune de micsorare a risipei de "consumabile" de birou. Pentru sensibilizarea londonezilor s-a construit un avion de hartie de peste 10 metri. Aparatul de zbor a fost ridicat cu o macara in fata cladirii Canary Wharf din Londra.

Cu sarpele in pantaloni

Vamesii aeroportului din Praga au gasit in pantalonii unui african mai multi serpi. Barbatul, in varsta de 23 de ani, avea pe sub pantaloni saculeti in care erau reptilele. Tanarul "curajos" dosise prin bagaje cativa scorpioni si scarabei. Africanul, al carui nume nu a fost dat publicitatii, a fost arestat si risca sa stea ani buni la inchisoare.

Crima - Cel mai frumos porumbel a fost ucis

851, declarat cel mai frumos porumbel din lume, a murit din cauza ranilor provocate de motanul Josef. Proprietarul porumbelului, Franz-Wilhelm Gonschlor, din Gerlingen (Germania), a dat in judecata pisica si pe proprietara acesteia, cerand daune in valoare de 25.000 de lire sterline. Gonschlor il acuza pe motan de vatamare corporala grava, care a dus la decesul pasarii sale preferate.

Canada - 1.370 km, calare pe un catar

Pam Fedirchuck si-a jurat ca va merge la Festivalul catarilor din Wyoming cu orice pret. Si a reusit! Ea a calatorit 1.370 de kilometri calare pe catarul sau, pentru a ajunge de la locuinta sa din Rocky Mountain (Canada) pana in Wyoming. Varului femeii, Jake Clark, nu i-a venit sa creada cand a vazut-o in fata usii. "Anul trecut mi-a spus ca va veni la festival, chiar daca pentru asta va trebui sa mearga calare pe un catar. Ceea ce s-a si intamplat", a spus amuzat Clark.

Pedeapsa - Suspendat pentru ca a vomitat pe "prof"

Un licean din Statele Unite a fost suspendat si acuzat de batjocorirea unui oficial al scolii, dupa ce a vomitat pe profesorul de spaniola. Colegii au depus marturii conform carora baiatul, al carui nume nu a fost dat publicitatii, a recurs intentionat la acest gest. Insa tatal adolescentului de 17 ani a declarat ca fiul sau nu a avut nici cea mai mica intentie de a-l jigni pe profesorul David Young, ci doar i-a fost rau din cauza stresului provocat de examenele de la finalul anului scolar. Tanarul este considerat infractor, iar daca va fi gasit vinovat, va fi totusi eliberat conditionat.

Londra - 350 de animale gasite intr-o casa

Reprezentantii Societatii Regale pentru Prevenirea Cruzimii fata de Animale (RSPCA) din Marea Britanie au descoperit intr-o casa nu mai putin 350 de animale. Proprietarii din Cromer, Norfolk, detineau 131 de caini, 48 de pisici, 80 de iepuri si 86 de porcusori de Guineea. Tim Wass, inspector RSPCA, a declarat ca este foarte mahnit ca oamenii nu au inteles sfaturile lor sa nu mai adune in casa atatea animale, pentru ca risca sa fie condamnati. Deocamdata nu se stie nimic despre proprietari, insa acestia vor fi condamnati la cel putin trei luni de inchisoare.

Radiografie - Cu gatul rupt de 62 de ani

Un veteran de razboi englez a descoperit, in urma unei banale radiografii, ca are gatul rupt. Si nu de ieri, de azi, ci de acum 62 de ani. Bill Boyd, 83 de ani, a fost pilot in timpul celui de-al doilea razboi mondial si crede ca este posibil ca incidentul sa se fi produs atunci cand avionul i-a luat foc si a fost nevoit sa se catapulteze. "Am fost capturat de nazisti si am fost fortat sa stau culcat pe o rogojina, nemiscat. Sunt sigur ca asta mi-a salvat viata", a adaugat Boyd.

Electricitate - Pana de curent provocata de castori

Doua localitati din regiunea Kirov (Rusia) au ramas mai multe ore fara curent, dupa ce un grup de castori au ros un copac care a cazut peste cablurile electrice. Electricienii au "cotrobait" ceva vreme pentru a descoperi "buba". Castorii au scapat nepedepsiti, pentru ca au avut grija sa plece de la locul faptei.
×
Subiecte în articol: antimonden