x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Raris Crișan, fiul îndrăgitului artist Cătălin Crișan, s-a calificat în finala emisiunii „Next Star”

Raris Crișan, fiul îndrăgitului artist Cătălin Crișan, s-a calificat în finala emisiunii „Next Star”

03 Oct 2014   •   13:04
Raris Crișan, fiul îndrăgitului artist Cătălin Crișan, s-a calificat în finala emisiunii „Next Star”

A venit să convingă juriul de talentul lui și a reușit! Raris Crișan, fiul cântărețului Cătălin Crișan, s-a calificat în finala celui de-al IV-lea sezon al emisiunii „Next Star”. „Ești o raritate”, i-a spus Lora. „Raris vine de la rarissimo – mai rar vezi ca el”, a mărturisit și Maria Cârneci, în timp ce Connect-R l-a sfătuit să își schimbe numele din Raris în Rarîs, pentru că rar întâlnești un astfel de talent. Nu mică le-a fost mirarea membrilor juriului când au aflat, după toată pleiada de laude la adresa băiatului, că tatăl lui este artistul Cătălin Crișan. Ediția de ieri a emisiunii, difuzată de Antena 1 în intervalul orar 20:29 – 23:31, a fost lider de audiență la nivelul publicului din mediul urban, unde a obținut o medie de 7,3 puncte de rating și 15,1% cotă de piață.

Concurenții de ieri seară au excelat la modul în care s-au prezentat pe scenă, spre tristețea membrilor juriului, care trebuie să aleagă un singur concurent pentru finală. Paula Sabău, de 13 ani, din Ungheni, Mureș, pasionată de cultura franceză, s-a bucurat de un colț tipic parizian, amenajat special pentru ea în platoul emisiunii „Next Star”. Joseph Hadad i-a gătit melci, iar Connect-R a gustat pentru prima dată un astfel de preparat. Paula i-a dat gata cu piesa interpretată de ea, iar Lora i-a spus: „Poate te aștepți să-ți spunem mai multe, dar suntem puțin șocați”, în timp ce Connect-R i-a apreciat interpretarea deloc comună.

Rock-ul a fost la putere aseară la „Next Star”, cu o reprezentantă de seamă din Arad: Trupa Fantazia. Pepe le-a prevăzut un viitor strălucit băieților, când, după spectacole, vor sta la terase înconjurați de admiratoare. Nici electrodance-ul nu s-a lăsat mai prejos, iar Andrei Turcu, de 13 ani, din Galați, i-a cucerit pe membrii juriului. „Momentul a fost extraordinar”, i-a transmis Maria Cârneci.

Andreea Mitran, de 11 ani, din Pitești, i-a sensibilizat pe cei prezenți în platou cu o melodie populară. „Eu am o sensibilitate pentru piesele Mariei Tănase și m-ai atins acolo unde mă doare, ești foarte talentată”, i-a mărturisit Lora, iar Maria Cârneci a recunoscut că fetița „are o vigoare adevărată, care vine din interiorul ei.”

Patricia Mihail, de 7 ani, din Pitești, a fost, după cum i-a declarat Maria Cârneci, „o păpușă vie care a cântat perfect în limba engleză”.
O altă surpriză a ediției a fost Denisa Grosu, fetița care cucerea internetul la începutul lunii septembrie cu interpretarea poeziei „Ce-ți doresc eu ție, dulce Românie?”, de Mihai Eminescu. Amuzați, membrii juriului au apreciat patosul micuței, iar Maria Cârneci a văzut în Denisa „un pui de războinic”.
„Să știi să cânți e o artă. Ești foarte talentată și ai cântat cu o lejeritate care ne-a lăsat mască pe toți”, i-a mărturisit Lora Geaninei Mîndrescu, de 13 ani, din Galați. Toți membrii juriului au lăudat-o pe Geanina, iar Connect-R i-a spus că a creat un moment unic la „Next Star”.

×