x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden "Revelionul reclamelor"

"Revelionul reclamelor"

de Catalina Iancu    |    13 Iun 2005   •   00:00
"Revelionul reclamelor"

Sala Polivalenta a gazduit, vineri, Noaptea Devoratorilor de Publicitate. Evenimentul, ajuns la cea de-a 11-a editie, a inclus si cateva spoturi romanesti. Cele 450 de reclame au fost proiectate pe patru ecrane suspendate in centrul salii.

In deschidere au cantat baietii de la Zdob si Zdub. Dar au avut o sonorizare atat de proasta, incat solistul Roman Iagupov nu se auzea decat din doi in doi. Au urmat baietii din trupa Deko, care au glumit pe seama publicitatii. Mai bine ca nu s-a auzit totul, caci unii dintre ei chiar au facut bancuri fara sare si piper, dar si fara perdea. Publicul a ras cu pofta doar cand unul dintre ei a zis ca "reusita cea mai mare a celulei de criza a fost ca Basescu si-a tuns suvita", iar altul a spus ca "pentru inundatiile din Banat ar fi fost bune niste tampoane dintr-alea care absorb totul". In sala, atmosfera era ca la un spectacol in aer liber: cateva zeci de mese si bancutele aferente, iar spectatorii au putut cumpara de la standuri tot ce le-a poftit inima. Nici n-au aparut bine primele imagini, ca publicul care n-a mai avut loc pe scaune s-a asezat turceste in mijlocul salii.

CALUPURI. Cele 450 de spoturi au fost proiectate pe patru ecrane suspendate in centrul salii, facilitand vizionarea din orice directie. Programul a cuprins patru calupuri de reclame, de cate o ora si jumatate fiecare. Cele mai aplaudate au fost spoturile cu si despre masini, spoturile sociale (Amnesty, SIDA) si cele cu tenta sexuala (la prezervative, dar nu numai), fiind "gustate" de publicul tanar. Un bilet a costat 350.000 de lei, iar unul la acelasi spectacol, la Paris, a costat 40 de euro, a declarat Dan Chisu, producatorul general al evenimentului. Noaptea Devoratorilor de Publicitate va merge si pe litoral, in perioada 8 iulie - 26 august, la Mamaia, Costinesti si in Neptun. In septembrie vor incepe reprezentatii in 12 orase din tara.

×
Subiecte în articol: antimonden