x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Rocsana Marcu a castigat procesul de paternitate cu fiul fostului primar din Giurgiu, Stefan Adrian Iliescu!

Rocsana Marcu a castigat procesul de paternitate cu fiul fostului primar din Giurgiu, Stefan Adrian Iliescu!

de CS    |    02 Noi 2012   •   15:31
Rocsana Marcu  a castigat procesul de paternitate cu fiul fostului primar din Giurgiu, Stefan Adrian Iliescu!

Rocsana Marcu este, in sfarsit, invingatoare! Sansa a fost de partea ei, asa ca vedeta a castigat procesul de paternitate pe care il avea cu tatal primei sale fetite, Mayra, fiul fostului primar din Giurgiu, Stefan Adrian Iliescu. Acesta nu si-a recunoscut pana acum copilul si nici nu a vrut sa auda de fetita de cand s-a nascut. Si-a dorit un baiat de la Rocsana si pentru ca dorinta nu i s-a indeplinit, a decis sa uite ca are un copil cu vedeta de televiziune. Rocsana Marcu se  judeca de aproape trei ani de zile cu omul de afaceri care a refuzat cu desavarsire sa recunoasca legal copilul.
Vedeta isi doreste acum ca in certificatul de nastere al  Mayrei, fetita ei cea mare, sa fie trecut numele tatalui acesteia.
“Era normal ca adevarul sa iasa la iveala pentru ca am avut mare incredere in justitia din Romania!”, a adaugat si vedeta care se pregateste sa se lanseze ca artist solo.

×