x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Saracie: "Numai eu stiu din ce traiesc!"

Saracie: "Numai eu stiu din ce traiesc!"

20 Oct 2004   •   00:00

MONDEN

Dupa ce ca muzica lui nu prea mai are cautare, interpretul Mihai Constantinescu are si alte belele. Proprietarul casei in care locuieste solistul tine mortis sa-l scoata in strada. Interpretul Mihai Constantinescu are, in continuare, probleme cu proprietarul casei in care locuieste in calitate de chirias. Solistul s-a trezit cu apa calda oprita, dar si cu doua procese pe cap.
SIMONA ECOVOIU

CALARIE. In tinerete, Mihai Constantinescu a iesit campion la categoria semimijlocie
  • Jurnalul National: Tot n-ati ajuns la o intelegere cu proprietarul casei in care stati?

    Mihai Constantinescu: Sub nici o forma. Proprietarul vrea sa ma scoata in strada, nici macar nu accepta sa-i platesc chirie. Locuiesc aici din 1991, cand am primit repartitie. Dupa ce fostul proprietar al casei si-a recapatat imobilul, mi-a facut numai neplaceri. Mi-a oprit apa calda, asa ca n-am caldura in casa, vecinii ma jignesc mereu, ce mai, e de rau! In plus, m-au actionat in judecata. Am doua procese, care ma costa o caruta de bani. Chiar mi-a zis :«Ba, te dau afara cand am eu chef!»".

  • Pai, si daca o sa va dea afara, unde o sa locuiti?

    Exista o lege care protejeaza chiriasii pe o perioada de cinci ani. Dupa aceea, nu stiu ce voi face, probabil imi voi cumpara un cort, caci n-am unde sa ma duc.

  • Totusi ati investit in aceasta casa cu trei camere…

    Am investit 500 de milioane de lei, bani pe care nu stiu cine mi va mai inapoia..

  • Si stati asa, fara apa calda, fara caldura..

    Mi-am cumparat o centrala, mi-o monteaza acum muncitorii. Pana plec d-aici e normal macar sa traiesc decent. Zilele trecute, cand a fost foarte frig afara, aveam in casa doar 17 grade. Am inghetat.

  • Cum mai merge cu muzica?

    Prost. In noiembrie voi scoate CD-ul "Nu-mi lua iubirea", ce cuprinde 10 piese pop compuse de mine. De cinci ani n-am mai inregistrat mai nimic. Sper sa fie un succes, sunt melodii antrenante. Ma gandesc si la un videoclip, mai vedem…

  • Atunci, din ce traiti?

    Numai eu stiu. Mai compun piese pentru copii, insa juriul de specialitate nu apreciaza creatiile mele, iar bietii prichindei, chiar daca au voce, sunt trecuti la coada listei din cauza mea. Probabil ma considera depasit sau au ceva cu mine. Intentionam sa inregistrez o caseta pentru copii, dar n-am gasit sponsori.

  • Nu v-ati gandit la afaceri?

    Ce afaceri sa fac daca nu am bani? Insa, daca s-ar intampla sa ma imbogatesc peste noapte, tare mi-ar placea sa deschid o cafenea. N-ar strica nici o farmacie sau o alimentara.

  • Mai mergeti la hipodrom? In adolescenta ati fost campion la hipism.

    N-am mai calarit de foarte multa vreme, nici nu stiu din ce motive. Dar ma pricep destul de bine. In 1961 am fost campion la categoria semimijlocie. Calul care m-a facut campion se numea Plesuv si era tare nebunatic.

  • Cica v-ar fi aruncat din sa…

    Mai bine ca nu. Am avut mana luxata, iar o data m-am lovit la cap destul de grav, a fost nevoie sa ma internez cateva zile in spital.

  • Purtati plete de peste 30 de ani. Nu v-ati gandit la o schimbare de look?

    Am facut greseala sa ma tund in urma cu vreo trei ani, dar atat de urat imi statea, incat imi era rusine sa ies din casa. Pana si cainele meu se uita cam ciudat la mine. Nici sa ma vopsesc nu-mi trece prin cap, as fi chiar penibil.

  • Pe vremea lui Ceausescu nu erau agreati artistii pletosi.

    Vai de capul meu! Cand mergeam la filmari, era un adevarat chin. Chiar daca melodia era antrenanta, trebuia sa fiu imbracat in costum, sa nu ma misc deloc si sa-mi prind parul cu zeci de agrafe. In plus, ne dadeau cu mult fixativ. Daca un fir de par statea aiurea, se trageau duble la infinit.

  • Ce parere aveti de trupele in voga?

    Unele sunt jalnice. Urasc melodia "Ce bine imi pare ca ai luat teapa!". Ce naiba refren e asta? N-o sa se mai compuna multi ani de acum inainte o melodie de genul "O lume minunata". Romanii plecati in strainatate asculta cu nostalgie aceasta piesa, care s-a bucurat de un real succes la vremea ei.

  • Lumea dumneavoastra e minunata?

    Iubesc oamenii. Imi place sa stau de vorba cu ei pe strada. Oricum, eu nu ma pot schimba, nu pot canta alt gen, nu pot fi altfel. Pacat ca in ziua de azi cinstea si corectitudinea nu mai au nici o valoare.

    CHIRIAS

    "Exista o lege care protejeaza chiriasii pe o perioada de cinci ani. Dupa aceea, nu stiu ce voi face, probabil imi voi cumpara un cort, caci n-am unde sa ma duc"

    COMPOZITOR

    "Mai compun piese pentru copii, insa juriul de specialitate nu apreciaza creatiile mele. Probabil ma considera depasit sau au ceva cu mine"

    STAPAN

    "Am facut greseala sa ma tund in urma cu vreo trei ani, dar atat de urat imi statea, incat imi era rusine sa ies din casa. Pana si cainele meu se uita cam ciudat la mine" - Mihai Constantinescu

    IUBITA DEZINTERESATA

    La intalnire, Mihai Constantinescu a venit insotit de Simona Secrier, solista trupei Etno. Numai ca cei doi nu prea s-au inghesuit sa povesteasca despre relatia lor: "Asta este problema mea, a nimanui altcineva. Daca eu nu-i intreb pe ziaristi cu cine se culca, ei de ce stau cu ochii pe mine? Suntem prieteni, asta conteaza cel mai mult. Oricum, eu nu sunt o partida adevarata pentru ea. Ii trebuie un alt barbat, mai tanar si cu o situatie financiara mai buna". Simona l-a sfatuit ce camasi sa imbrace pentru sedinta foto. In plus, ii aranja hainutele ca o adevarata iubita.
  • ×
    Subiecte în articol: antimonden ştiu