x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Sedinta foto cu tigrii thailandezi

Sedinta foto cu tigrii thailandezi

25 Iul 2005   •   00:00
Sedinta foto cu tigrii thailandezi

Un student de la Universitatea din Rio de Janeiro ar putea ajunge in inchisoare dupa ce a intrat in e-mailul unei profesoare, trimitand de pe adresa cu pricina diverse mailuri lascive si fotografii erotice.

Sedinta foto cu tigrii thailandezi


O turista si-a luat inima-n dinti si a pozat alaturi de patru tigri la Centrul de Conservare a Tigrilor intr-un templu budist din tinutul Kanchanaburi. Fundatia "The World Wildlife" din Thailanda crede ca tigrii si alte specii rare de animale din "ograda" lor sunt in continuare vanati pentru scopuri comerciale.

DEZVALUIRE SOCANTA


Nimic nu parea sa tulbure linistea unui cuplu austriac cu multi copii din orasul Graz, pana cand tatal a facut un anunt-bomba: ca va parasi domiciliul conjugal pentru... un alt barbat. Alina Look nu a stat prea mult pe ganduri si l-a parasit pe Hannes imediat dupa socanta lui revelatie, desi aveau impreuna 12 copii.

Concurs - Tizii lui Hemingway se bat in barbi


Castigatorii precedenti ai concursului "Tizii lui Hemingway" sunt, de data aceasta, examinatorii marelui eveniment, desfasurat in cadrul celei de-a 25-a editii a Festivalului "Zilele lui Hemingway" in Key West, Florida. Cei care aspira la titlul de "Papa Hemingway" din acest an sunt in numar de 150, veniti din toata tara, batalia fiind una extrem de stransa si plina de adrenalina. In anii ’30, Ernest Hemingway a trait si a scris multe dintre opere in acest oras. Motiv pentru care locuitorii Key West-ului au initiat un festival dedicat marelui scriitor.

Inedit - Copacabana... pe malurile Senei


Parizienii pot sta la soare de acum inainte pe celebra Plaja Copacabana fara ca macar sa trebuiasca sa paraseasca Parisul, informeaza Reuters, consultata de Rompres. Autoritatile pariziene au turnat aproximativ 1.500 tone de nisip pe malurile Senei pentru a obtine doi kilometri de plaja braziliana cat mai reala. Turistii, copiii, dar si functionarii parizieni se pot relaxa de acum sub palmieri in hamace sau in sezlonguri in locatii care au fost denumite cum altfel decat "Ipanema", "Maracana" sau "Copacabana", pentru a gusta putin din atmosfera legendarelor plaje din Rio de Janeiro. "Nu e chiar o plaja braziliana adevarata, dar e destul de dragut", a declarat o tanara dansatoare braziliana de samba care a participat la inaugurarea asa-numitei "Paris Plage". Prima plaja artificiala a fost organizata tot la Paris, in 2001, si a atras peste doua milioane de persoane.

Neamt - Fura chiloti de dama pentru serviciu


Politia germana a arestat un barbat in varsta de 23 de ani pentru sustragerea a sute de articole de lenjerie intima de pe sarmele de uscat ale vecinelor, dupa ce una dintre victime l-a surprins pe acesta la locul faptei. Vecina Ingrid Volkmann a instalat un aparat cu senzori pe sarma de uscat pentru a-l prinde pe hotul de lenjerie intima. "Imi place sa port chiloti de dama la munca, dar mi-e jena sa ma duc sa cumpar asa ceva. De aceea, m-am gandit sa aleg cateva perechi de pe sarmele de uscat ale vecinelor", a declarat cleptomanul.

Caz - Pedeapsa pentru strangularea cainelui


Un american din Fayette County, Texas, a primit o pedeapsa mai mult decat neobisnuita, dupa ce a pledat vinovat in procesul in care era acuzat de strangularea propriului caine. Potrivit sursei citate, in loc sa plateasca o amenda sau sa fie condamnat la inchisoare, Ulysses Zimmerman va trebui sa stea in mijlocul unei intersectii si sa tina in maini o pancarta pe care va scrie "Cruzimea fata de animale este o crima". Judecatorul care s-a ocupat de caz a venit cu aceasta idee, dupa ce Ulysses a sustinut ca nu are bani pentru o eventuala amenda.
×
Subiecte în articol: antimonden