x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Sylvester Stallone: Twitter-ul este o nebunie

Sylvester Stallone: Twitter-ul este o nebunie

04 Feb 2013   •   11:29
Sylvester Stallone: Twitter-ul este o nebunie

Actorul Sylvester Stallone a renunţat la reţelele de socializare pentru că nu îi place să spună unor străini lucruri intime, potrivit contactmusic.com.

Sylvester Stallone crede că activitatea pe reţelele de socializare este "inutilă". "Obişnuiam să fiu activ pe Twitter, dar nu are niciun sens. Nu este foarte important ceea ce spui, iar dacă postezi ceva când eşti într-o stare în care stârneşti polemici apoi îţi spui "Doamne, Dumnezeule!" pentru că te-ai deschis în faţa unor străini critici. Twitter-ul este o metodă bună de promovare şi poate fi folosit doar pentru discuţii scurte. Este o nebunie", a spus actorul.

Actorul în vârstă de 66 de ani a mai spus că deşi nu este un adept al noilor mijloace de comunicare în masă, îi plac totuşi foarte mult provocările.

Actorul, regizorul şi producătorul de film Sylvester Stallone a devenit cunoscut cu roluri în filme de acţiune precum cele din seriile "Rocky" şi "Rambo". În anii '80, "Sly", aşa cum este numit în presă, a fost unul dintre cei mai bine plătiţi actori de la Hollywood.

×