x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Talisman si Catarama au prezentat moda

Talisman si Catarama au prezentat moda

12 Dec 2004   •   00:00

Mama Zina Dumitrescu a adus pe podium copii de vedete, cu talente (sau fara), pentru o prezentare de moda dedicata celor mici. Machiajul, coafura si vesmintele i-au transformat pe juniori in manechini "profesionisti".


DANA ANDRONIE, ADRIAN VADUVA

TALENT, RAFINAMENT SI STIL. Adrian si Melissa Oprea, in timpul prezentarii de moda
Vineri seara. Calea Victoriei. Casa de Moda Venus, etajul 1. Mamici, tatici si bunici faceau ture pe holurile creatoarei Zina Dumitrescu, arzand de nerabdare ca prichindeii lor sa intre in scena. In culise, zarva era si mai mare, actorii principali asteptand ca pe ace sa-si intre in rol. Cu atat mai mult, cu cat unii dintre ei aveau sa urce pe podium pentru prima data. Chiar daca aveau doar 4 ani, fetitele erau machiate si coafate ca suratele lor, fotomodelele profesioniste.

ATENTIE, SE FILMEAZA! Zina Dumitrescu a luat cuvantul pentru a chema publicul in sala, pentru ca micutele vedete nu mai puteau fi tinute in frau. O premiera: creatoarea de moda i-a convins cu greu pe bunici sa-si ocupe locurile pentru ca prezentarea sa inceapa la ora stabilita. "Va rog sa nu stati in picioare. Agitatia este foarte mare, sunt copiii si nu pot sa astepte. Vreau sa vad toata lumea pe scaune! Nu putem sa incepem cu dumneavostra in picioare", a ordonat mama Zina. Totusi in primul rand locurile fusesera ocupate. De catre doi tatici-model: Alin Oprea si Viorel Catarama. Primul isi pregatea, ca un operator profesionist, camera de filmat, pentru a imortaliza debutul urmasilor Talisman: Melissa si Adrian Oprea. Cel de-al doilea, s-a instalat comod in scaun si cu zambetul pe buze il astepta pe juniorul Catarama, Stefan, sa-si faca aparitia pe podium. Stefan a intrat ca o vijelie si n-a mai vrut sa coboare de pe scena. Pustiul a aratat publicului cat este de talentat: a "masurat" podiumul, alergand de la un capat la altul, a dansat break-dance, incurcandu-le pe domnisoarele care luasera in serios rolul de fotomodel.

Click pentru a mari imaginea
BREAKDANCE. Stefan Catarama si-a pus in valoare veleitatile de dansator

ONE BABY SHOW. Mai mult de o jumatate de ora, Catarama Jr a fost atractia evenimentului, provocand hohote de ras, spre disperarea tatalui. Starul a fost luat cu forta de pe podium. Abia dupa ce a fost scos din sala, Viorel Catarama si-a recapatat culoarea in obraji. Iar Stefan s-a cumintit in momentul in care a primit o suzeta, desi are peste 3 ani. Eleganta, stil si rafinament cu familia Oprea. Melissa si Adrian au defilat pe podium tinandu-se de mana, fiind coordonati din sala de tatal lor. Degeaba Alin Oprea le striga sa se uite la camera, ca "trupa Talisman" (cum au fost prezentati de creatoarea Zina) isi exersa cu "profesionalism" pasii de podium. Pentru a-i face pe plac tatalui, Melissa si Adrian i-au acordat, in cele din urma, un prim-plan. Mama lor, Larisa, nu-si mai incapea in piele de mandrie, la sfarsitul prezentarii i-a luat in brate si i-a pupat pe toate partile. "Ce bine ca cineva s-a gandit sa organizeze un astfel de eveniment dedicat copiilor. Sunt mandru de Melissa si de Adrian. S-au descurcat foarte bine la prima lor prezentare de moda", ne-a declarat fericit tatal Talisman.

Click pentru a mari imaginea
BUCURIE. Larisa si Alin Oprea, parinti multumiti de performantele copiilor

EMOTII. Eva, fiica familiei Zaharescu, a fost si ea la inaltime. A intrat pe podium, insotita de Andreea Berecleanu, si a prezentat o tinuta de zi. Atat fiica, cat si mama au avut emotii, dar publicul le-a incurajat cu aplauze. Talisman, Catarama si Zaharescu au impartit aceeasi scena datorita designerului Zina Dumitrescu, care i-a distribuit pe Melissa si Adrian Oprea, Stefan Catarama si Eva Zaharescu in aceeasi prezentare de moda pentru copii. Grea misiune, dar a fost indeplinita cu succes.

×