x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden UN BURIC... BĂNOS - "Jasmine Invest" – eşte în freze pentru câini

UN BURIC... BĂNOS - "Jasmine Invest" – eşte în freze pentru câini

de Dana Cobuz    |    28 Oct 2008   •   00:00
UN BURIC... BĂNOS - "Jasmine Invest" – eşte în freze pentru câini

Lumea o ştie de Jasmine buricoasa. Nu c-ar fi şi ea vreun buric al Pământului, dar din buric îşi câştigă fardurile cele de toate zilele.



La fel cum pe marii bogătani nu-i întreabă nimeni cum au făcut primul milion de euro, pe "divele" din showbiz nimeni nu le întreabă ce au făcut ca să ajungă pe scenă. O dată ce au ajuns în lumina reflectoarelor "cinstite", domnişoarele sunt curate ca un bobocel.

SECRETOASĂ
Acoperită de mister precum poveştile Orientului pe care-l proslăveşte dansând din şolduri, domnişoara Jasmine (fostă Yasmina) nu lasă să-i scape despre ea nici o informaţie care ar putea duce la identificarea drumului pe care l-a parcurs până azi, când e o artistă cinstită. Nici măcar când şi unde s-a născut diva nu ştie marele public. Ioana-Mihaela Gheorghiu, căci acesta este numele lui Jasmine, s-a născut la Bucureşti la 27 iulie 1978. Viaţa a dus-o spre Satu Mare, unde şi-a şi stabilit domiciliul pentru o vreme, dar s-a întors la Bucureşti, unde a înfiinţat în 2000, împreună cu Dorel Sorin Mihăiţă, firma Atlantis & Yasmina SRL, având ca obiect de activitate organizarea de spectacole.

Trei ani mai târziu, Yasmina şi Dorel decid să înmulţească obiectele de activitate ale firmei, în vederea comerţului cu peşte, dar şi a serviciilor de coafură şi de întreţinere corporală. Pescuitul nu le-a mers prea bine, aşa că, în 2004, cei doi asociaţi se orientează şi spre tâmplărie, ipsosărie şi reparaţii de autovehicule. Sătulă de atât ghinion în afaceri, Yasmina părăseşte afacerea construită alături de Dorel. Întâmplător sau nu, blonda începuse să-şi facă un nume în showbiz, datorat în bună parte prezenţei constante în show-urile lui Teo de la Pro TV. Cam în aceeaşi perioadă, Yasmina devine Jasmine şi se cuplează cu Radu Cristian Pop, alături de care deschide un alt SRL, Jasmine Invest. Sub pomposul nume, firmuliţa dansatoarei avea ca obiect principal de activitate "coafură şi alte activităţi de înfrumuseţare (inclusiv coafură de animale)". La scurt timp, Ioana Gheorghiu alege şi o emblemă pentru această societate: un triunghi gri, pe care sunt trasate linii verticale albe; pe acestea fiind scrise cuvintele Fifi şi Yasmine, care încadrează o lăbuţă de căţeluş. De altfel, "Fifi & Yasmine" este şi numele salonului de coafură pentru câini şi pisici pe care-l deţine dansatoarea în Calea Dorobanţi, în acelaşi imobil în care îşi are domiciliul fostul ei iubit, Radu Cristian Pop. Cei doi s-au despărţit de mai bine de un an, iar, între timp, Jasmine a devenit iubita lui Leo de la Strehaia şi şi-a mutat costumele de scenă şi mărunţişurile ei de femeie (printre care şi două maşini de lux) la domiciliul prietenului maneliştilor, în Cartierul Francez.

CÂŞTIGURI FĂRĂ FACTURĂ
O viaţă destul de activă a avut până azi Ioana Gheorghiu, atât ca persoană juridică, dar mai ales ca "vedetă". Nu-i uşor să refuzi trei cereri în căsătorie, doar fiindcă nici unul dintre iubiţi nu te-a cerut de nevastă aşezat în genunchi şi cu un inel cu diamant în dinţi. Nu stă în puterea oricărei dansatoare din buric să-i înţeleagă pe bărbaţii care o privesc cu ochii scoşi din orbite "la lucru", dar cărora le e jenă să-i bage bani la chiloţi sau în sutien. Vrea, nu vrea, Jasmine are înţelepciunea de a aştepta ca spectatorii ei să se dezgheţe şi să-i îndese bacşişuri grase în lenjeria intimă, căci doar tariful pentru prestaţie (800-1.000 de euro) nu i-ar ajunge nici de bomboane. "Recunosc că, de multe ori, suma oficială păleşte în faţa bacşişului", a afirmat blonda despre câştigurile sale fără factură.

Aparent o banală dansatoare, Jasmine le dă peste nas tuturor cârcotaşilor cu un atestat de dansator profesionist obţinut în Liban, diplomă pe care însă n-a văzut-o nimeni vreodată. Despre cât de naturală este frumuseţea sa, recunoaşte retuşurile pe ici, pe colo: ba un contur permanent de buze, ba un implant pentru un botic mai proeminent. Iubitul ei de-acum, Leo de la Strehaia, o răsfaţă, dar i-a îndepărtat şi o prietenă. Gina Pistol nu mai vrea să audă de Jasmine de când aceasta s-a combinat cu Leo, purtător de faimă nu tocmai onorabilă.

"De multe ori, bărbaţii se tem să îmi bage bani la chiloţi sau în sutien, neştiind cum aş putea reacţiona. Le ia ceva timp până prind curaj. De multe ori nu prind deloc"
Jasmine

×
Subiecte în articol: antimonden jasmine