x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Un concurent, patru personaje pe scena ”iUmor”

Un concurent, patru personaje pe scena ”iUmor”

29 Oct 2017   •   19:55
Un concurent, patru personaje pe scena ”iUmor”
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

O tânără actriță a reușit să se transforme pe scena iUmor” și nu o dată, ci de patru ori într-un singur spectacol!

Călina Epuran, o actriță de 24 de ani din București, a părăsit scena ”iUmor” complet transformată față de cum a intrat. De la o ținută înfoiată pe roți și o capă de blană a trecut la rochia emblematică a actriței Marlyn Monroe, apoi la peruca artistei SIA și a încheiat numărul prin a o personifica pe Delia.

”Pe mine nu mă deranjează când mă enervez, doar când casc și mă plictisesc”, a fost concluzia lui Cheloo după numărul Călinei.

Dacă actrița a reușit să obțină votul Deliei și pe cel al lui Mihai Bendeac pentru a putea intra la votul din aplicație, telespectatorii vor afla duminică, de la ora 21.00, la Antena 1.

Ajunsă în această toamnă la cel de-al IV-lea sezon, emisiunea ”iUmor” continuă căutarea pentru cele mai bune numere de comedie din întreaga lume!

Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac sunt cei trei jurați ”iUmor” în fața cărora sute de umoriști din toate țările lumii și-au prezentat cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație. Dacă vrei să participi și tu în cel de-al cincilea sezon, care va fi difuzat în primăvara anului 2018, te poți înscrie deja pe adresa casting.a1.ro.

Fiecare dintre cele trei vedete își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie, care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00.

Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

×
Subiecte în articol: iumor