x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Vali Barbulescu canta pentru un print arab

Vali Barbulescu canta pentru un print arab

15 Oct 2004   •   00:00

Lumea araba nu mai este de mult inchistata in traditii si interdictii, ci se arata deschisa catre tot ce e la moda in Europa. Vali Barbulescu si Dax contribuie din plin la "europenizarea" orasului Dubai.

DANA CIOBANU

Au fost "agatati" de unul dintre oamenii printului Mohamed Al Habtoor asta-vara, in Club Kristal, chiar in seara in care Sonique canta la Mamaia. Vali Barbulescu si Dax au fost intrebati, foarte simplu, daca n-ar vrea sa puna muzica in Dubai, de parca Dubai era colea, dupa colt. De aici pana la o relatie de prietenie cu printul Al Habtoor - pentru cunoscuti, Max - n-a fost decat un pas. Urmatoarea "miscare" a fost semnarea unui contract de un an de zile conform caruia baietii trebuie sa cante, o data pe luna, la Venezia Venue din Hotelul Metropolitan din Dubai.

SAPTE STELE. Prima petrecere animata de Vali si Dax a avut loc in septembrie, chiar inainte de casatoria civila a DJ-ului, iar cea de-a doua s-a "produs" saptamana trecuta. Inainte de a derula cateva dintre impresiile de calatorie ale celor doi, n-ar strica sa va spunem doua vorbe despre… Max. Printul Mohamed Al Habtoor face parte din familia lui Khalaf Al Habtoor, proprietarul companiei de constructii care a lucrat la ridicarea primului hotel de sapte stele din lume, Burj Al Arab, si a cladirii Aeroportului din Dubai. Ca sa va faceti o idee despre marimea companiei, aflati ca Group Al Habtoor are 13.000 de angajati.

BUN-SIMT. "Arabii se distreaza altfel decat romanii. Chiar daca au bani, nu vin in cluburi ca sa-si etaleze masinile si hainele de lux, ci sa se simta bine. Sunt de foarte mult bun simt si fac exact ceea ce spun ca fac", crede Dax despre cei pe care i-a intalnit la petreceri. La ultima "sesiune", Vali si Dax au cantat, pentru prima data, alaturi de Mo, un percutionist din Liban. Comunicarea a fost perfecta, astfel ca petrecerea ar fi putut continua pana in zori daca localul nu s-ar fi inchis la ora 3:00 dimineata, conform legii locale. Prietenii printului si invitatii romani au continuat totusi cheful, intr-un cadru privat, la ultimul etaj al Hotelului Metropolitan, de unde DJ-ul si saxofonistul au plecat direct la aeroport.

JENTI

Tentatiile Dubaiului sunt numeroase, asa ca Vali si Dax au fost "victime" sigure. S-au desfatat cu mancaruri traditionale, au vizitat proprietati si plaje de lux, au facut baie intr-o "apa de mare calda ca ceaiul, la Jumeirah Beach", dupa cum spune Barbulescu. Inevitabil, baietii au mers la cumparaturi si s-au intors acasa cu o multime de electronice, dar si cu jenti si roti. Fatalitatea a facut ca acestea din urma sa nu se potriveasca la masinile lor, asa ca le-au scos deja la vanzare. Vali a reusit sa le "marite" si a scos si un mic profit. Cei doi isi vor lua jenti pe masura, in decembrie, cand pleaca din nou in Dubai. Pana atunci, il asteapta pe printul Max sa le intoarca vizita, la sfarsitul lunii noiembrie, pentru o partida de schi pe partiile din Romania.
×
Subiecte în articol: antimonden vali