x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Vedete cu capul in nori

Vedete cu capul in nori

07 Mai 2004   •   00:00

Putini sunt oamenii care se pot mandri ca nu au pierdut nimic in viata lor sau ca nu au fost furati niciodata, din propria neglijenta. Iar artistii sunt campioni la capitolul „zapaceala".

DANA CIOBANU

Majoritatea vedetelor de mai jos s-au declarat „persoana ideala", imediat ce au auzit care este subiectul articolului nostru. Telefoane, chei sau bagaje, toate aceste obiecte mici, dar pretioase, sunt cel mai des uitate pe te miri unde de VIP-urile autohtone.

E greu de crezut ca poti pierde un telefon pe luna. Dar asta i s-a intamplat lui Fuego in ultimul an si jumatate. Nu mai putin de 15 telefoane mobile s-au dus pe apa Sambetei din neglijenta interpretului. „De obicei, cand ma duc la spectacole, fac greseala sa imi inchid telefonul si, evident, uit unde l-am lasat. Dar nu ma supar ca-l pierd, pentru ca nu mi-am cumparat niciodata vreunul. Prietenii ma stiu zapacit si-mi fac mereu cadou telefoane mobile", ne-a dezvaluit el.

Kitty Cepraga si-a pierdut ultimul telefon chiar acum doua saptamani. Nu le-a tinut socoteala exacta, dar crede ca a ratacit vreo 10 de-a lungul timpului. „Sunt o fire foarte zapacita. Imi amintesc ca acum patru ani, la premiile FHM, cand am primit diploma si florile, de emotie mi-am pus telefonul intr-o vaza cu apa", ne-a povestit ea. Insa in SUA a patit-o si mai si. „Pentru ca am facut o escala de 4 ore pe aeroportul din Cincinnati, mi-am incuiat bagajele intr-o cutie speciala si am inceput sa hoinaresc prin magazine. La imbarcare, mi-am dat seama ca nu mai am cheia. Am isterizat un aeroport intreg pana au venit lacatusii si au spart cutia de siguranta, ca sa-mi iau gentile!", spune Kitty.

Daca exista vreun obiect pe care sa-l poata pierde, Catalin Crisan il va pierde fara indoiala. Cheile, actele, banii nu sunt facute sa aiba grija de ele. O intamplare de prin ’92 este insa memorabila. „Am depus plangere la politie fiindca mi se furase roata de rezerva din portbagaj. Hotul a fost prins, dar mi-am retras plangerea, fiindca parea un tip amarat. Peste vreo saptamana, iar m-am trezit fara roata. In locul ei am gasit un biletel, pe care scria «Domnule Crisan, va admir foarte mult, dar meseria-i meserie!». Am si acum hartiuta, pe care am inramat-o!", rade Catalin.

Anda Adam se incadreaza perfect la capitolul „aiuriti". A pierdut mai mult de 10 telefoane, nenumarate farduri si bijuterii, ba chiar si geanta, cu totul! „O data, cand ma intorceam de la New York in tara, mi-am pierdut chiar si pasaportul. M-am dus la toaleta inainte de imbarcare si mi-am lasat actele pe masuta. Noroc ca dupa cateva minute mi-am dat seama ca nu le am, am alergat inapoi la toaleta si le-am recuperat", spune interpreta R’n’B.

Isi uita adesea ghiozdanul in lift

Dana Rogoz se considera in proportie de 90% prototipul uitucului. De cand este la scoala, s-a intamplat de nenumarate ori sa-si uite ghiozdanul acasa si sa se trezeasca in curtea scolii ca e cu mainile in buzunar. Mai grav era cand isi lasa ghiozdanul in liftul blocului. Noroc cu vecinii care-l recuperau si il duceau mamei Danei. Atunci cand e mai important sa aiba grija de anumite lucruri, tocmai atunci se intampla „dezastrul": „Da, cred ca este un complot undeva, pierd, uit, ratacesc tocmai atunci cand n-ar trebui. Ceva sau cineva este impotriva mea", spune Dana uituca...
×
Subiecte în articol: antimonden mi-am