x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Vedete fidele fotbalului

Vedete fidele fotbalului

28 Oct 2004   •   00:00

Fotbalul este una dintre pasiunile romanilor. Toata lumea isi da cu parerea, fie ca se pricepe sau nu, atunci cand este vorba de sportul rege. De ce ar face starurile noastre exceptie?

ADRIAN VADUVA

HAI STEAUA! Pe stadion, Iulia Fratila se manifesta destul de zgomotos
Zina Dumitrescu este o dinamovista convinsa. Totusi, echipa din Stefan cel Mare n-a fost mereu favorita sa. Initial, creatoarea de moda a tinut cu Steaua. Dar pentru ca fiul ei a fost mereu dinamovist, a devenit, la randul ei, suporter al cainilor rosii. "Imi place sa merg pe stadion pentru a sustine echipa favorita. Ca orice suporter care se respecta, sunt foarte zgomotoasa, cant si tip alaturi de galerie, nu pot sta o clipa linistita. Ce mai, sunt caine pana la moarte! Dar dupa mine, echipa ar fi mers mult mai bine cu Barcaoan in echipa. Trebuie sa marturisesc ca mi-a placut foarte mult imnul compus pentru Dinamo de Stefan Banica Jr., de altfel, si el este suporter al acestei echipe", a declarat Zina Dumitrescu.

FOTBALIST MODEL. Dupa spusele sale, jucatorii sai preferati sunt: Ionel Danciulescu si Claudiu Niculescu. "Imi place mult si de Vladut Munteanu, un baiat foarte frumos, caruia i-as oferi si un job de fotomodel", a adaugat creatoarea de moda.

Carcotasul Mihai Gainusa tine cu Steaua. Numai ca, la ora actuala, nu este foarte multumit de jocul "militarilor". Pe stadion nu merge foarte des, intrucat dispune de foarte putin timp liber. "Ultima data am mers pe stadion la meciul Stelei cu Liverpool. De altfel, atunci am si comentat partida. Mi-ar placea sa fiu mai des in tribune ca sa-i incurajez pe baieti, dar din pacate programul extrem de incarcat nu-mi permite", ne-a spus Gainusa. Jucatorul sau preferat este Dorinel Munteanu: "Imi place de el pentru ca este un jucator bun care isi vede de treaba lui, fara a avea aere de vedeta. Nu sunt coleric decat in momentul in care marcheaza Steaua, daca inscriu adversarii, atunci mai beau o bere", a marturisit Carcotasul. "Se lasa seara in Cimitirul Bellu/Vine Dinamo sa faca apelul", este cantecul preferat al vedetei de la Prima.

ZGOMOTOASA. Frumoasa blonda Iulia Fratila este o infocata admiratoare a echipei din Ghencea. "Tin cu Steaua de cand ma stiu. Daca am timp merg si pe stadion, unde ma manifest foarte zgomotos, tip mult, atunci cand imi convine, sau dimpotriva, nu-mi place jocul echipei. Odata chiar mi-am speriat prietenii care ma insoteau din cauza comportamentului meu. De obicei, eu sunt o persoana foarte calma, dar cand au remarcat aceasta latura a mea nu le venea sa creada ca sunt eu. Ultima data am fost in Ghencea la meciul pe care Steaua l-a sustinut impotriva belgienilor de la Standard Liege. Voi mai merge si la urmatorul meci din cupa UEFA, pe care Radoi & Co. il vor sustine acasa. Bineinteles ca voi fi pe stadion si la derby-ul cu Dinamo", a declarat Iulia Fratila. Jucatorul ei preferat este Dorinel Munteanu: "Imi place foarte mult Dorinel, dar trebuie sa spun ca si Neaga mi-a atras atentia de cand a devenit capitan la Steaua. De asemenea, astept cu interes revenirea lui Radoi pe teren. Singurul slogan din repertoriul galeriei care imi place este: «Hai, Steaua!», doar acest indemn ar trebui sa-l strige suporterii adevarati", ne-a spus Iulia.

GENERATIE DE MICROBISTI. Pentru Adrian Enache fotbalul este o adevarata pasiune. "Sunt microbist din tata-n fiu. Echipa mea de suflet este Farul Constanta. De fiecare data cand am ocazia merg la meciurile echipei, dar de cele mai multe ori, ora la care se joaca coincide cu vreun concert. Chiar daca strig in gura mare si ma aflu in galeria adversa, nimeni nu se ia de mine, pentru ca sunt simpatic", a marturisit interpretul. Dupa spusele sale, jucatorul care l-a impresionat cel mai mult, in actuala editie de campionat, este Gurita, "un jucator foarte bun, exploziv, un atacant de rasa". "Daca nu acum, poate data viitoare", este sloganul preferat de cantaret.

CAND NU CANTA, ESTE SPECTATOR LA MECI

Despre Vali Craciunescu, ex-component al trupei Spitalul de Urgenta, nu se poate spune ca este un impatimit al sportului-rege. "Nu tin cu o echipa anume, deci sunt obiectiv cand spun ca cel mai frumos joc il face Steaua. Sunt impresionat de stilul echipei si, cand nu am concerte, merg cu placere pe stadionul din Ghencea, unde sunt invitat de onoare. Imi place foarte mult atmosfera cand suporterii canta si ii incurajeaza pe sportivi", ne-a marturisit acordeonistul. Craciunescu este impresionat de strigatul "Lasa-ne!", care se auzea acum cateva luni prin tribune. "Nu scosese inca Spitalul de Urgenta hitul «Lasa-ne!» cand se auzea pe Steaua acest indemn", ne-a spus amuzat Craciunescu.

×
Subiecte în articol: antimonden steaua place