x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Vedetele care si-au pus viata in pericol

Vedetele care si-au pus viata in pericol

21 Feb 2004   •   00:00

Nici bolnave, celebritatile nu stau in pat. Cateva dintre ele au aparut pe micul ecran desi aveau serioase probleme de sanatate.

Postul Antena 1 se afla in topul televiziunilor care au difuzat emisiuni prezentate de vedete bolnave (in ghips, operate sau cu temperatura sora cu delirul). Si sa nu credeti ca le-a obligat vreun sef sa vina la serviciu, ci ele n-au avut stare, dand dovada de constiinciozitate. SIMONA ECOVOIU

Mihai Mitoseru a revenit pe micul ecran la numai trei saptamani de la tragicul accident de masina din anul 2000, in care iubita lui Cristina a incetat din viata. Meseria e meserie, la urma-urmei, asa ca Mihai a continuat sa prezinte emisiunea "Teleeuro Bingo Show" (Antena 1) cu inima franta, dar si cu un picior in ghips: "Am scapat cu viata, dar m-am ales cu fractura de tibie la piciorul drept. Mi s-a introdus o tija fixata cu suruburi, asa ca timp de doua luni am aparut pe post cu piciorul in ghips. Ma rog, stateam pe un scaunel, in spatele unui pupitru".

Mircea Badea, moderator la 40 de grade
Cea mai grea munca este cea a prezentatorilor emisiunilor matinale. Nu poti lipsi decat in cazuri extreme. Mircea Badea a venit la Antena 1 (pe vremea cand prezenta cu Teo Trandafir matinalul "Teo si Mircea Show") racit cobza. Degeaba s-a indopat cu pastile si a baut ceaiuri fierbinti, caci temperatura tot nu i-a scazut sub 40 de grade. A aparut la pupitru rosu ca racul; nici nu-si mai aminteste cum a stat in scaun atatea ore. Dar, cum prietenul la nevoie se cunoaste, simpatica lui colega a vorbit mai mult in acea zi, lasandu-l pe bolnaviorul Mircea pe post de bibelou.

Dana Nalbaru a prezentat operata de apendicita
Tot in acel an fatidic si tot la acelasi post (Antena 1), o alta vedeta a venit la serviciu de data asta dupa o recenta operatie de apendicita. E vorba de Dana Nalbaru, care prezenta, pe atunci impreuna cu Florin si Mihai, emisiunea estivala "Totul va fi bine". Ea a fost operata la Spitalul Municipal, iar fostii ei colegi de la Hi-Q au rasfatat-o cu jucarii din plus. Dana a revenit pe micul ecran fara sa tina cont de sfatul medicului, care i-a prescris concediu medical. Stiutorii au sesizat ca Dana nu era in apele ei si ca avea o anume paloare a fetei. Totusi, in semn de solidaritate fata de colegi, a venit la munca desi inca nu se refacuse dupa interventia chirurgicala.

Mita (Bere Gratis) a cantat cu piciorul fracturat
Anul trecut, Mihai Georgescu (Mita), solistul trupei Bere Gratis, si-a fracturat piciorul la fotbal. Totusi, el n-a refuzat invitatia de a sustine un recital, cu piciorul in ghips, la decernarea Premiilor Industriei Muzicale Romanesti: "Nici macar blugii nu-mi mai intrau pe picior. Asa ca am preferat sa ma imbrac cu o pereche de pantaloni scurti". Spectatorii au apreciat efortul lui Mita. De dans nici nu se mai punea problema, caci bietul interpret abia a topait pana la microfon.

Andrei Gheorghe a venit la munca cu piciorul in ghips
Pe Andrei Gheorghe l-ati vazut in ultimele saptamani cu piciorul in ghips. El a suferit o ruptura de ligamente, dupa ce a calcat stramb pe scarile Complexului Mall. N-a vrut sa stea in concediu medical nici in ruptul capului, pe motiv ca s-ar plictisi. I s-au asigurat conditii de a putea sta cu piciorul bolnav intins, iar scaunul alb, care seamana cu unul stomatologic, i-a fost daruit de catre o firma de asigurare medicala privata. In plus, a fost dotat si cu doua carje, de care se sprijina. A primit si un bonus frumusel, pe senzuala Gina Pistol, pe post de asistenta medicala. Pentru Gheorghe, ghipsul este o moda care revine. Pe cand lucra la PRO FM a prezentat, cu mana in ghips, un spectacol. Atunci isi fracturase doua degete.

×
Subiecte în articol: antimonden piciorul ghips