x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Vedetele salveaza viata unui copil de sase ani

Vedetele salveaza viata unui copil de sase ani

13 Noi 2004   •   00:00

VIP-urile, care vor fi premiate in cadrul Galei "Femeile de succes ale anului 2004", la 1 decembrie, la Hotel Marriott, si-au propus sa puna mana de la mana pentru a salva viata unui baietel.

Pustiul, in varsta de 6 ani, se numeste Cosmin Adrian Abrudean si sufera de distrofie musculara progresiva Duschenne. El are nevoie de suma de 33.000 de euro, pentru un tratament de stopare a evolutiei bolii, ce urmeaza a fi efectuat la Clinica de Terapie Celulara din Kiev.
CU SUFLET. Cristina Rus este dispusa sa dea cateva milioane pentru a salva o viata

DUPA BUGET. Lista nominalizatelor este lunga, iar vedetele cu pricina castiga frumusel. Ele vor depune in contul micutului diverse sume. Carmen Bruma, nominalizata la Sectiunea "Cea mai buna prezentatoare de stiri sportive", ne-a declarat: "Voi dona niste bani pentru acest copil, dar nu stiu sa va spun si ce suma. Stiti cum e in viata, dupa buget, Coane Fanica!". Lasand gluma deoparte, Celia Petricu, care spera sa obtina titlul de "Cea mai buna prezentatoare de stiri", si-a luat rolul in serios: "Sigur voi trece in contul lui Adrian o suma consistenta, dar nu cred ca e frumos sa ma laud cu cat il voi ajuta, ca doar nu suntem la nunta cu dar".

SANSE. Cristina Rus din trupa Blondy, nominalizata la Categoria "Cea mai buna trupa feminina de muzica", se cauta si ea prin portofel: "Daca de noi, vedetele, depinde viata pustiului, nici nu ma gandesc sa nu-i dau cateva milioane de lei".

Avand in vedere ca la show-ul, ce va dura cam trei ore, vor fi prezente si personalitati din domeniul afacerilor, precum Cristina Copos si Romanitza, sunt sanse mari ca Adrian sa stranga acesti bani ce-i pot salva viata. VIP-urile feminine, 110 la numar, vor primi premii in valoare de 600 de milioane de lei. Donatiile se vor putea face si in timpul spectacolului, ele fiind facute publice la final.

Cei care vor sa salveze viata copilului bolnav, chiar daca nu sunt neaparat vedete, pot sa faca donatii in contul RO81BPOS70503216716 ROL 01, deschis la Banc Post, Sucursala Floreasca, sau in contul RO65CBIT4220 102304002000, deschis la Banca Ion Tiriac, Sucursala Izvor. (Simona Ecovoiu)

×
Subiecte în articol: antimonden viata