x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Viața „bietei fete bogate” Casey Johnson

Viața „bietei fete bogate” Casey Johnson

10 Apr 2018   •   13:26
Viața „bietei fete bogate” Casey Johnson

America a fost șocată când ”biata fată bogată” Casey Johnson, fiica miliardarului Woody Johnson, proprietarul New York Jets, a fost găsită decedată în ianuarie 2010, la vârsta de 30 de ani, scrie New York Post.

Moartea sa, cauzată de complicații ale diabetului zaharat, a marcat sfârșitul unei vieți scurte, dar scandaloase.

Acum, viața turbulentă a lui Casey este prezentată într-o biografie neautorizată a lui Jerry Oppenhermer, „Crazy Rich: Power, Scandal and Tragedy inside the Johnson & Johnson Dynasty”. „Mama socială a lui Casey, Sale Johnson, împreună cu rudele și prietenii, au vorbit pentru prima dată de la moartea ei. Acum, într-un fragment exclusivist, Oppenheimer prezintă o imagine uimitoare a moștenitoarei condamnate și a rolului jucat de mama și tatăl ei în viața și sfârșitul său tragic...”.

La 10 ani, fetele visează la modă, în timp ce se joacă cu Barbie și Ken, însă Casey Johnson își purta atunci prima geantă Chanel. Chiar dacă nu avea permis de conducere, Casey a primit prima sa mașină la vârsta de 16 ani.

La vârsta de 18 ani, a primit cadou implanturi mamare. ”Primesc tot ce vreau”, a spus Casey Johnson.

Începând cu vârsta de nouă ani, Casey devenea tot mai volatilă și dezordonată. Unul dintre psihiatrii pe care Casey i-a văzut de-a lungul vieții a devenit ca un tată pentru ea, pentru că, potrivit mami sale, Woody nu putea să petreacă timp cu copilul său plin de viață.

„Woody nu era o persoană caldă, bună. Cu Casey, Woody se simțea inconfortabil, pentru că nu știa ce să facă sau cum să reacționeze situațiilor în care se afla, pentru că nu era ușor să ai de-a face cu ea. Era foarte complicată, copleșitoare pentru Woody, în ciuda eforturilor sale cele mai bune”, a spus mama lui Casey.

Casey a fost diagnosticată cu diabet zaharat în 1988, la vârsta de opt ani, însă disfuncționalitatea ei din ce în ce mai prezentă acasă și la școală nu a fost legată, după cum s-a presupus inițial, de starea ei fizică.

În adolescență, s-a descoperit că aceasta avea tulburare de personalitate – o boală psihică gravă marcată de stări, comportamente și relații instabile – simptome ce au devenit din ce în ce mai grave în ultimii ani de viață. „Tulburarea de personalitate a condus viața lui Casey”, a declarat Sale Johnson, dezvăluind pentru prima dată starea mentală a fiicei sale. ”Boala i-a furat anii adolescenței și viața de tânăr adult. Este o stare de sănătate mintală care sperie, face rău victimei, prietenilor și doctorilor. Nu voiau să o trateze pentru că avea o rată mare de sinucidere și nici un tratament”.

Pe măsură ce Casey creștea, bârfele despre stilul ei de viață extravagant se răspândeau în New York, iar tatăl ei era mereu prezent pentru a curăța mizeria făcută de ea, cu ajutorul portofelului.

De-a lungul adolescenței și al vârstei de 20 de ani, Casey consuma mult alcool și, potrivit mamei sale, folosea drogurile pentru a-și ușura durerea emoțională. A rezistat doar un semestru la Universitatea Brown și și-a neglijat constant sănătatea, În 2001, anul în care părinții ei au divorțat, s-a mutat la Hollywood.

Inițial, și-a dorit o carieră în televiziune, dar, în realitate, a dorit mai ales să scape de familia ei. Acest lucru a fost subliniat de o întâmplare pe care a avut-o la o petrecere la Hollywood.„ << Oh, asta e fata Johnson & Johnson >> , iar inima mi s-a scufundat, pentru că nu voiam să fiu identificată așa. Nu sunt fata Johnson & Johnson. Chiar a durut”, a povestit Casey. Ca mulți dintre membrii dinastiei Johnson, era precaută în fața oamenilor și credea că mulți profitau de numele și banii ei. „Am învățat în cel mai greu mod că mulți oameni vor să profite de mine ... Am lăsat lucrurile să se întâmple și apoi am aflat”.

În 2005, părinții lui Casey au călătorit în Los Angeles pentru a o convinge să meargă la dezintoxicare.

„Am ajuns acolo”, a spus Sale Johnson. ”Casey a răbufnit. A spus << Nu am nevoie de ajutor. Îmi pare rău că ați irosit o călătorie. >>. După asta, Woody și-a luat mâinile de pe Casey”.

La 26 de ani, Casey Johnson era tot mai vizibilă în presă, iar pentru clanul Johnson era o umilință.

Între timp, Casey a început să-și dorească să adopte un copil, ceea ce a și făcut. Ava-Monroe.  

În ultimele săptămâni din decembrie 2009, în unul dintre cele mai prezente episoade ale sale în presă, Casey a făcut publică o relație bizară cu vedeta bisexuală Tila Tequila. Cele două se sărutau în fața paparazzilor.

Tequila a dezvăluit atunci că urmează să se căsătorească. Familia lui Casey nu a fost bucuroasă să audă această veste.

Crăciunul și Anul Nou, după un incident bizar în care a fost arestată pentru pretinsa spargere a apartamentului unui prieten și cu Tequila plecată din oraș, Casey, fragilă din punct de vedere emoțional, a rămas singură în casa pentru invitați.

A încetat să-și mai ia insulina, consuma fast food și lua NyQuil pentru a adormi. A început să comunice cu prietenii și cu cei care o urmăreau prin intermediul site-urilor de socializare. ”Vise plăcute tuturor ... Îmi cumpăr o mașină nouă ... Vreo idee? Nu poate fi o mașină în două locuri, pentru că avem o fiică ... sedan, sport, suv?”, a fost ultima ei postare.

Din ceea ce se cunoștea, Casey și-a petrecut noaptea de Anul Nou singură, în pat. Pe data de 4 ianurarie 2010, în jurul orei 11.30, Casey a fost găsită inconștientă în casă. „Este rece ca gheața și mâinile i se fac albastre.”, au fost primele cuvinte ale femeii neidentificate care a sunat la 911. „Mai sunt două persoane cu mine aici și toți credem că este moartă. Nu știu dacă este sinucidere”. Paramedicii au ajuns repede la casa lui Casey. Moștenitoarea Johnson & Johnson a cărei viață a fost atât o fantezie a Cenușăresei, cât și un iad, a fost declarată decedată.

Casey avea tot ce se putea cumpăra și a ignorat constant toate regulile referitoare la diabet. ”Credea că este invincibilă”, a spus un prieten. „Casey a făcut mereu tot ce a vrut. A sfârșit în spital de câteva ori, dar diabetul nu a omorât-o niciodată, cred că avea impresia că poate face tot ce vrea – până când diabetul și stilul ei de viață au omorât-o”.

Sale Johnson a fost devastată după moartea fiicei sale, însă a găsit liniștea în nepoata sa, Ava-Monroe. Fata în vârstă de șapte ani, care își adora bunica adoptivă, s-a despărțit în acest an de al doilea soț, jucătorul NFL, Ahmad Rashad. Cele două locuiesc împreună în Florida.

 

 

×