x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Viaţa dublă a actorului Cory Monteith. Vezi ce noi dezvăluiri au ieşit la iveală

Viaţa dublă a actorului Cory Monteith. Vezi ce noi dezvăluiri au ieşit la iveală

17 Iul 2013   •   13:59
Viaţa dublă a actorului Cory Monteith. Vezi ce noi dezvăluiri au ieşit la iveală
În timp ce fanii serialului 'Glee' aşteaptă cu nerăbdare publicarea raportului autopsiei actorului canadian Cory Monteith, în presa mondenă apar tot mai multe dezvăluiri despre viaţa tânărului. Potrivit TMZ, Cory Monteith ar fi dus o viaţă dublă.

'Cory era o vedetă care muncea din greu când se filma +Glee+ la Los Angeles, dar devenea din nou un petrecăreţ toxicoman când se întorcea la Vancouver', arată TMZ.

Potrivit mai multor surse, actorul avea un anturaj bun în Los Angeles. Toată echipa, precum şi iubita lui, Lea Michele, care îi era parteneră şi în serial, ştiau despre problemele lui de dependenţă şi erau foarte atenţi cu tânărul actor, care reuşea astfel să fie serios când turna. 'Cory nu a venit niciodată pe platou sub influenţa drogurilor sau măcar a alcoolului', spune un membru al echipei de filmare. Din nefericire, viaţa din afara platourilor de filmare era alta.

De îndată ce se întorcea la Vancouver, Cory îşi regăsea prietenii şi revenea la vechile metehne. Potrivit mai multor martori, actorul era mereu beat şi nu avea nicio problemă în a-şi procura droguri. 'La Vancouver era mereu cu persoane care îi alimentau dependenţa', arată un apropiat, potrivit căruia actorul era atunci alt om.

Conform acestuia, familia lui Cory Monteith era la curent cu problemele de dependenţă ale actorului şi îi ştia anturajul prost. De altfel, a încercat în repetate rânduri să îl ajute, dar fără rezultat.

Chiar la Vancouver, în camera de hotel unde se distrase cu nişte prieteni, Cory Monteith a fost găsit mort sâmbătă. Cu câteva ore înaintea dramei, el fusese fotografiat de paparazzi bând alcool în plină stradă


×
Subiecte în articol: Cory Monteith actor