x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Vica Blochina face o săritură în apă împreună cu fiul ei, Edan: “Era emoționat și nerăbdător să sară”

Vica Blochina face o săritură în apă împreună cu fiul ei, Edan: “Era emoționat și nerăbdător să sară”

27 Aug 2014   •   11:10
 Vica Blochina face o săritură în apă împreună cu fiul ei, Edan: “Era emoționat și nerăbdător să sară”
În cea de-a doua semifinală “Splash! Vedete la apă”, vineri, 29 august, de la ora 20.30, la Antena 1

Frumoasa Vica Blochina, una dintre semifinalistele celui mai îndrăzneț show al acestei veri, “Splash! Vedete la apă”, va executa vineri, 29 august, o săritură în apă alături de Edan, fiul ei și al selecționerului Victor Pițurcă.

“Acel moment a fost unul extrem de intens pentru mine. L-am simțit pe Edan nerăbdător să sară, dar și emoționat și parcă am preluat eu toată emoția lui. Mi-am dorit mult ca el să fie personajul principal al acelor clipe și cred că am reușit. Ca orice mamă, am vrut ca fiul meu să se simtă bine, confortabil și cât mai relaxat. După săritură, mi-am dat seama că eu eram mai încordată decât el, că Edan era foarte vesel și mulțumit că a reușit să sară de la o asemenea înălțime”, povestește Vica.

De la ce înălțime vor sări Vica Blochina și fiul ei, Edan, telespectatorii Antenei 1 vor vedea vineri, 29 august, de la ora 20.30, în cea de-a doua semifinală a supershow-ului “Splash! Vedete la apă”!

Cum A SLĂBIT SHAKIRA folosindu-se de LUMINA SOARELUI? Află și tu uluitoarea DIETĂ urmată de ea!

×