x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Vine barza! - Casa nr. 5, cea mai

Vine barza! - Casa nr. 5, cea mai

de Adriana V. Paduraru    |    08 Iul 2005   •   00:00
Vine barza! - Casa nr. 5, cea mai

Angajatii unui supermarket din Kent (Marea Britanie) spun ca exista un loc in magazinul lor in care, daca stai, ai toate sansele sa fii vizitat de barza: casa nr. 5.

Sase! Vine taurul...

Asa cum se obisnuieste de Sf. Fermin, in Pamplona (Nordul Spaniei) are loc parada taurilor. Imbracati in rosu si alb, locuitorii orasului atata animalele, apoi fug cat ii tin picioarele pentru a nu fi raniti.

Aterizare intre vaci

Un Airbus A330 al companiei Air France a aterizat la Port-Harcourt, pe o pista ocupata de o turma de vaci, una dintre rumegatoare fiind ucisa, informeaza AFP. Avionul care a decolat din Paris avea la bord circa 200 de persoane. Dupa cateva ore de la incident, angajatii aeroportului incercau inca sa gaseasca vaci ranite.

Sperjur - Lil’Kim, un an de inchisoare

Cantareata rap americana Lil’Kim, in varsta de 29 de ani, a fost condamnata, in New York, la un an de inchisoare pentru sperjur si tentativa de obstructionare a justitiei, dupa ce a mintit anchetatorii intr-un caz de schimb de focuri, transmite AFP. Inainte de pronuntarea sentintei, cantareata, pe numele ei adevarat Kimberly Jones, a recunoscut pentru prima oara ca a mintit in timpul anchetei, si-a exprimat regretul si si-a asumat responsabilitatea actelor sale.

Dragoste - Logodna in flacari

Pentru a-i arata iubitei dragostea ce i-o poarta, un barbat de 38 de ani si-a dat foc, s-a aruncat in flacari in piscina, a iesit, apoi a ingenuncheat si i-a cerut mana. Peste 100 de oameni s-au adunat la cascadoria lui Todd Grannis. Aleasa inimii sale, Malissa Kusiek, a acceptat cererea in casatorie, insa a fost foarte suparata ca iubitul ei a ales aceasta cale periculoasa de a-i cere mana.

Aniversare - Centenar pe Harley

Ruth Stewart si-a serbat cei 100 de ani plimbandu-se pe o motocicleta Harley Davidson. "Daca as fi fost cu 20 de ani mai tanara, mi-as fi cumparat-o", a declarat batrana dupa o tura calare pe motor. Nepotul femeii i-a facut cadou cu prilejul centenarului o calatorie de trei mile in saua unui Harley, motocicleta visurilor ei, pe care, insa, nu si-a putut-o permite niciodata.

Vine barza! - Casa nr. 5, cea mai "fertila"

Angajatii unui supermarket din Kent spun ca exista un loc in magazinul lor in care daca stai ai toate sansele sa fii vizitat de barza: casa nr. 5. Sase femei care au fost casierite la "nr. 5" au intrat in concediu de maternitate. "Nici nu venea bine inlocuitoarea ca si ramanea insarcinata si pleca in concediu de maternitate. Daca cineva are probleme de fertilitate, cred ca ar trebui sa depuna un CV la supermarketul nostru", a declarat amuzata Tina Clarke, sefa casieritelor.

Tribunal - Chemat jurat la 90 de ani de la moarte

Un soldat din timpul primului razboi mondial a fost chemat ca jurat de catre un tribunal din sudul Muntenegrului, la 90 de ani dupa moartea acestuia. Daca ar fi trait, Joko Popovic ar fi avut acum 126 de ani. Reprezentantii tribunalului spun insa ca nu au gasit nici un document care sa ateste decesul lui Popovic, drept pentru care au considerat ca este apt pentru a fi jurat.

Bijuterie - Cel mai scump ursulet din lume

O companie din Germania a creat cel mai scump ursulet din lume. Blana acestuia este din aur, ochii din safire, iar pupilele din 20 de diamante minuscule. Costul unei astfel de "jucarii" se ridica la aproximativ 43.000 de lire sterline. Firma germana a realizat 125 de astfel de ursuleti cu prilejul sarbatoririi a 125 de ani de existenta.
×
Subiecte în articol: antimonden