x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden VIP contra naturii: Bahmu şi seriozitatea

VIP contra naturii: Bahmu şi seriozitatea

de Catalina Iancu    |    12 Apr 2008   •   00:00
VIP contra naturii: Bahmu şi  seriozitatea

Din ciclul “Suntem prea puţini oameni de valoare în ţara asta ca să ne certăm între noi‘‘, spusă de Dorin Cocoş, o altă perlă a ieşit la iveală pe micul ecran

Din ciclul “Suntem prea puţini oameni de valoare în ţara asta ca să ne certăm între noi‘‘, spusă de Dorin Cocoş, o altă perlă a ieşit la iveală pe micul ecran. De data aceasta din puţul (răz)gîndirii Adrianei Bahmuţeanu. După mo­delul cîntăreţul cântă, dansatorul dansează, diva... divaghează. Într-o emisiune al cărei subiect era “Bahmuţeanu versus Prigoană‘‘, Adriana s-a apucat să vorbească despre bărbaţii... altora. Care se uită după fete tinere şi frumoase. Acestea, însă, după părerea vedetei, au un singur defect: sînt proaste. Deci, de la Bahmu citire: “Atunci cînd bărbaţii au chef de o discuţie serioasă mă sună pe mine, te sună pe tine‘‘, a zis vedeta, arătînd spre gazda show-ului.

Ne întrebăm cîte personalităţi (şi nu VIP-uri) au căutat-o pe Adriana cînd au avut chef de discuţii serioase? De cîte ori or fi sunat-o Cărtărescu, Pleşu sau Liiceanu pe Bahmuţeanu?

×
Subiecte în articol: antimonden