x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Washington - Seful Politiei a ramas fara masina

Washington - Seful Politiei a ramas fara masina

de Adriana V. Paduraru    |    23 Iun 2005   •   00:00
Washington - Seful Politiei a ramas fara masina

Potrivit purtatorului de cuvant al institutiei, in masina nu se afla nici un fel de echipament care ar putea fi folosite de infractori - arme de foc, sisteme de transmisie prin radio - cu exceptia unei casti de protectie si a unor haine.

Cursa "cutiilor de sapun"

Oliver Schaller (masina rosie) si David Elmer se intrec in cea de-a 64-a editie a Soap Box Derby. Startul masinilor fara motor, "conduse" de pusti intre opt si 17 ani, se da din Dealul Capitoliului din Washington DC.

Buncare anticaldura

Autoritatile chineze au decis sa deschida cele 24 de buncare din regiunea Chongqing, astfel incat toti cei care nu mai pot suporta caldura soarelui de vara sa se racoreasca in adaposturile subterane. Buncarele, construite in perioada 1960-1979, acopera o zona de peste 70.000 de metri patrati si pot adaposti zeci de mii de persoane.

India - Barbat cu ciclu menstrual

Medicii din India s-au aratat uimiti si neputinciosi in fata cazului unui tanar care se confrunta cu o problema mai mult decat neobisnuita: ciclul menstrual. Baiatul, de 15 ani, a declarat ca sufera de aceste simptome de aproape un an. El se confrunta cu scurgeri de sange din penis in cea de-a doua saptamana a fiecarei luni, iar in aceasta perioada sufera de greata, dureri de stomac si este prost dispus. "Baiatul are organe masculine, dar cu atribute feminine. Daca testele efectuate asupra sangelui sau confirma prezenta ovulelor, atunci acesta ar fi un caz medical rar", a declarat un medic local.

Studiu - Orgasmul dezactiveaza frica

Partile creierului care guverneaza frica si anxietatea sunt dezactivate in momentul in care o femeie are orgasm. Aceasta este concluzia la care au ajuns cercetatorii coordonati de neurologul Gert Holstege. Ei au descoperit ca atunci cand o femeie experimenteaza climaxul placerii sexuale, o alta zona a creierului, cea care este responsabila de controlarea emotiilor, este dezactivata. "Faptul ca in timpul orgasmelor prefacute nu are loc un proces de dezactivare inseamna ca o parte importanta a orgasmului real este reprezentata de relaxare. Dupa cum stim, femeile pot imita orgasmul foarte bine, dar atunci nu se intampla nimic in creier", a declarat Holstege.

Washington - Seful Politiei a ramas fara masina

Se pare ca nimeni din capitala SUA nu este imun in fata hotilor, dupa ce s-a anuntat ca a fost furat chiar automobilul sefului Politiei din Washington. Fordul lui Charles Ramsey a disparut din fata locuintei acestuia. In masina nu se afla nici un fel de echipament care ar putea fi folosit de infractori - arme de foc, sisteme de transmisie prin radio - , cu exceptia unei casti de protectie si a unor haine, a precizat purtatorul de cuvand al Politiei.

Elvetia - Trenuri blocate



O pana generala de curent a paralizat ieri circulatia trenurilor in Elvetia.
de OANA STANCU

Circa 100.000 de pasageri au fost blocati in trenurile elvetiene din cauza unei pene de curent generale care a paralizat compania de cai ferate, afectand nu doar liniile companiilor mai mici, ci si trenurile internationale intercity. Potrivit unui purtator de cuvant al companiei, citat de AFP, pana s-a produs in jurul orei 18:00, ora locala (16:00 GMT), fiind prima data in istorie cand Caile Ferate Elvetiene se confrunta cu un blocaj de asemenea dimensiuni.

CALDURA MARE. Oficialii companiei nu stabilisera ieri seara exact cauza colapsului, se pare insa ca acesta s-ar fi produs dupa ce tensiunea din sistem a cazut considerabil in zona Tessin, in sudul tarii, dupa care blocajul s-a extins in intreaga retea in mod inexplicabil. Circulatia trenurilor a paralizat insa in timp ce Elvetia se confrunta cu un val de caldura excesiva, astfel incat 100.000 de pasageri s-au trezit blocati in trenuri lipsite de aer conditionat, unele blocate in tunele. In gari, multi calatori erau intinsi pe podea sau pe scari, li se oferea apa gratuit, in timp ce companiile de telefonie mobila erau gata sa clacheze si ele din pricina apelurilor rudelor ingrijorate. Elvetienii sunt pe primul loc in lume in materie de calatorii cu trenul, fiecare elvetian parcurgand in medie 2.077 de kilometri pe an cu trenul.
×
Subiecte în articol: antimonden