x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Panică și emoții care dau în clocot, în a doua confruntare pe echipe la ”Chefi la cuțite”

Panică și emoții care dau în clocot, în a doua confruntare pe echipe la ”Chefi la cuțite”

18 Dec 2018   •   17:01
Panică și emoții care dau în clocot,  în a doua confruntare pe echipe la ”Chefi la cuțite”

Cea de-a doua confruntare pe echipe a sezonului șase Chefi la cuțite, ce are loc în această seară, de la 20:00, pe Antena 1 va aduce cele trei echipe față în față cu o probă de gătit în care tensiunea, emoțiile și criza de timp își vor spune cuvântul.           

      Presiunea concursului va aduce conflicte la fiecare banc de lucru, iar nervii celor trei chefi vor fi întinși la maximum, fiind la un singur pas să își piardă cumpătul: ”În ritmul acesta, ne va fi foarte greu să câștigăm ceva!”, afirmă jurații nemulțumiți. Dacă chef Sorin Bontea va avea probleme cu un preparat simplu, pe care oamenii lui nu știu să îl gătească, la bancul de lucru al echipei galbene, condusă de chef Cătălin Scărlătescu, unul dintre concurenți se va accidenta de nenumărate ori din cauza neatenției și a stresului. Conflictele își fac apariția și în echipa lui chef Florin Dumitrescu, care pe lângă faptul că este în minoritate după ce l-a pierdut pe Ovidiu Malișevschi, pare că se confruntă și cu o lipsă de organizare, din cauza faptului că oamenii săi nu îi ascultă îndeaproape indicațiile: ”Moralul echipei este destul de jos, inclusiv eu sunt dezamăgit.”, afirmă Silviu Nedelea, bucătarul de aur din trupa roșie.

     Pregătirile pentru sărbătorile de iarnă continuă diseară la ”Chefi la cuțite”, iar în apropierea Crăciunului la masa jurizării vor ajunge invitați speciali. Nea Mărin și familia sa vor fi cei care dau verdictul în confruntarea de azi, iar chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu vor pregăti trei farfurii tradiționale pentru a le încânta papilele gustative. Însă tradiționalul probei de azi vine cu o răsturnare de situație, pentru că bucătarii vor avea de pregătit dish-uri festive ținând cont de specificul culinar a trei țări diferite. Cum se vor descurca aceștia în fața unei noi provocări și ce bucătari vor ceda în fața presiunii unei competiții ce devine mai grea cu fiecare etapă, telespectatorii Antena 1 vor vedea diseară, de la 20:00, într-o nouă ediție ”Chefi la cuțite”.

×
Subiecte în articol: Chefi la cuțite