x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Pepe, în juriu la “Te cunosc de undeva”: “O să fiu cel mai al naibii jurat!”

Pepe, în juriu la “Te cunosc de undeva”: “O să fiu cel mai al naibii jurat!”

22 Ian 2014   •   18:06
Pepe, în juriu la “Te cunosc de undeva”:  “O să fiu cel mai al naibii jurat!”
Sursa foto: MIHAI STETCU

Pepe este unul dintre cei patru jurați ai celui de-al cincilea sezon al show-ului “Te cunosc de undeva”, care va începe, în curând, la Antena 1. Și promite să fie unul dintre cei mai incomozi artiști care se vor afla la masa juriului! Un sezon în care numeroși interpreți de renume  vor face, și de această dată, măsura talentului lor prin transformări spectaculoase.

 “Vreau să văd transformări și personaje bine făcute, cu umor, cu distracție, cu spirit de competiție. Nu-mi doresc demonstrații de cântat ori de orgolii. Vreau să-i văd pe concurenți că se distrează, că se simt bine, că respectă fiecare transformare pe care o fac. O să fie interesant să mă concentrez pe fiecare artist în parte și pe fiecare transformare, pentru că eu cunosc foarte bine ce înseamnă emoția și implicarea în realizarea fiecărui personaj. O să fiu cel mai al naibii jurat”, spune Pepe.

Artistul a participat în calitate de concurent la două ediții ale show-ului și a realizat pe parcursul lor nu mai puțin de 35 de transformări, una mai remarcabilă decât alta. “Eu m-am pregătit foarte bine în calitate de concurent la “Te cunosc de undeva”, n-am tratat cu superficialitate nici un personaj pe care l-am interpretat, de aceea acum vreau să văd cât de mare va fi implicarea celorlalți concurenți. Mai ales că, în această ediție, avem artiști de renume, cu succes în România. Cu atât mai mare va fi pentru ei provocarea de a se transforma în altcineva. Eu apreciez fiecare concurent pentru ceea ce reprezintă ca artist, pentru ceea ce cântă, însă voi fi foarte atent cum își va transforma vocea, cum va intra în pielea personajului pe care-l va avea de interpretat”, mai spune juratul de la “Te cunosc de undeva”.


×
Subiecte în articol: Pepe "te cunosc de undeva"