x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Pictură, actorie, muzică, stand-up comedy și magie, duminică, la iUmor

Pictură, actorie, muzică, stand-up comedy și magie, duminică, la iUmor

07 Oct 2016   •   13:00
Pictură, actorie, muzică, stand-up comedy și magie, duminică, la iUmor

Duminică seara,  în emisiunea „iUmor” ce va fi difuzată de Antena 1 de la ora 20.00, prin fața juriului format din Delia, Mihai Bendeac și Cheloo se vor perinda concurenți cu momente  mai mult decât îndrăznețe, unele hilare de-a dreptul, altele incredibil de bine puse la punct. Dacă într-unul dintre testimoniale, Delia mărturisea că și-ar dori să vadă ceva care s-o șocheze pur și simplu, ceva ce n-a mai făcut nimeni până acum la iUmor, se pare că dorința îi va fi îndeplinită. Ce anume va face canadianul Brent Ray Fraser astfel încât s-o șocheze nu numai pe Delia, ci întreaga sală rămâne de văzut duminică seara, la Antena 1. Și tot atunci telespectatorii vor vedea cine l-a făcut pe Bendeac să bea palincă, care este concurentul pentru care Cheloo a votat înainte de prezentare sau cel care nu şi-a putut duce numărul la bun sfârşit.

Mai rar participă femei cu un moment de stand-up comedy la iUmor, dar de data aceasta Ana Maria Căliţă, alias ,,Lolita” îşi va încerca norocul cu o astfel de interpretare depre care Delia  va spune: ,, Îmi place să văd femei făcând meseria asta”, iar Cheloo va recunoaşte că: ,,Misoginul din mine nu se poate decide dacă să te dea afară sau nu”.

Pe lângă striptease şi stand-up comedy, la iUmor des întâlnite au fost şi numerele de magie. Hagi Lăcătuş Dorel este un magician de doar 17 ani, care va încerca să-i „vrăjească” pe Cheloo, Bendeac şi Delia cu un joc de cărţi. Cheloo nu se va putea abţine să spună:,,Când apare un magician Bendeac este circumspect şi dăunător. Dacă eu sunt moartea petrecerii, Bendeac e moartea magicienilor!”  Un alt moment amuzant este cel al lui Ionel Giani Coza care se prezintă într-un decor exotic plin de palmieri şi cântă într-o manieră reinterpretată o piesa a lui Connect-R, dar la final admite că ,, Eu vând haine prin spitale, pe la bloc, prin cimitir”. La cei 79 de ani ai săi Mihai Ciucă este un actor plin de energie şi entuziasm, pasionat de cariera lui Constantin Tănase. “Îmi place să concurez. Vâzând show-rile de aici mi-a dat impresia unui spectacol de revistă şi nu pierd nicio ocazie să mă verific. Mereu, ca actor trebuie să te verifici. Imitaţia a fost mereu o pasiune pentru mine. Ştiu să râd!” Momentul lui îl va face pe Cheloo să afirme: ,,Ne-a purtat în timp. Mie îmi place mult perioada interbelică din puct de vedere muzical, vestimentar. Îmi plac şi maşinile”.

Hari Gromoşteanu, un concurent ce pare a se afla într-o profundă stare de ebrietate va reuşi să-i trezească o mulţime de amintiri amuzante lui Cheloo: ,,Mi-aduc aminte de cele 45 de minute petrecute într-o noapte încercând să bag cheia într-o broască. Având o experienţă bogată în domeniu şi foarte multe momente demente şi cretine din era în care alcoolul era viaţa şi viaţa era alcool, mi-am amintit foarte multe asemănări. Singura mea dezamăgire a fost la sfârşit când a zis că el nu bea”.

 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: iumor stand-up comedy magie pictura actorie