x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Probă de atletism pe scena X Factor

Probă de atletism pe scena X Factor

10 Iul 2015   •   10:56
Probă de atletism pe scena X Factor

Nimeni nu se aștepta ca pe scena X Factor să vadă aptitudini sportive, în loc de muzică, în timpul audițiilor cu juriul, care se fimează la Teatrul de Operetă „Ion Dacian”.

Însă o concurentă care aspiră să ajungă cât mai departe în concurs a reușit să dea naștere unui moment cu totul și cu totul neprevăzut pe scena X Factor.

Campioană la atletism, concurenta se pare că i-a inspirat atât pe cei trei jurați, cât și pe Răzvan și Dani, prezentatorii show-ului: aceștia au dat naștere unei adevărate probe de atletism pe scena concursului, în care au mixat cu mult umor elemente din cunoscute probe de atletism, favoritele lor fiind ștafeta, dar și flacăra olimpică.

În timp ce jurații se antrenau și se organizau pe scenă, Dani a avut ideea să declare deschise „jocurile” cu o flacără improvizată.

Cum s-a desfășurat totul și ce a avut de spus concurenta despre „evoluția” acestora, telespectatorii Antena 1 vor afla în această toamnă la X Factor, când vor descoperi și dacă tânăra a obținut cei trei ”DA”.

×