x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Războiul din Israel prevestește apocalipsa? Răspunsurile din Cartea Sfântă

Războiul din Israel prevestește apocalipsa? Răspunsurile din Cartea Sfântă

de Redacția Jurnalul    |    12 Oct 2023   •   14:00
Războiul din Israel prevestește apocalipsa? Răspunsurile din Cartea Sfântă
Sursa foto: Hepta

Războiul din Israel, izbucnit peste noapte, vine în contextul internațional al unui alt conflict important, între Ucraina și Rusia. Se pare că în Biblie scrie despre această situație și oamenii se întreabă dacă este sau nu vorba despre apocalipsă.

Sfârșitul lumii a preocupat totate generațiile iar oamenii nu se opresc să speculeze când se va întâmpla. 

Atacul de amploare cu rachete lansat din  Fâșia Gaza, sâmbătă, de gruparea palestiniană Hamas asupra Israelului, a surprins pe toată lumea. Autoritățile israeliene au declarat stare de război,. Sute de oameni au murit și alte sute sunt răniți, de ambele părți. 

La scurt timp după atac, Ambasada Israelului în România a publicat, pe Facebook, un anunț în care se preciza că este vorba despre un act terorist. 

„Anunț de ultima oră. Statul Israel se confruntă cu un atac terorist de amploare lansat dinspre Gaza în această zi de Șabat care marchează totodată și sărbătoarea sacră Simchat Torah.”

Într-o astfel de situație, lumea se întoarce spre Biblie pentru a găsi răspunsuri. 

Astfel că anunțul diplomației israeliene a stârnit comentarii pe rețeaua de socializare. Așa a apărut o postare cu un citat din Cartea Sfântă. 

Ţefania 2:4-7 ‘Căci Gaza va fi părăsită, Ascalonul va fi pustiit, poporul din Asdod va fi izgonit ziua-n amiaza mare și Ecronul va fi smuls din rădăcini.

5. Vai de locuitorii de pe malurile mării, vai de neamul cheretiţilor! Așa a vorbit Domnul împotriva ta, Canaane, ţara filistenilor: ‘Te voi nimici și nu vei mai avea locuitori!’
6. Malurile mării vor ajunge islazuri de pășunat, locuinţe pentru păstori și târle de oi.
7. Malurile acestea vor fi pentru rămășitele casei lui Iuda; acolo vor paște; se vor odihni seara în casele Ascalonului, căci Domnul Dumnezeul lor nu-i va uita și va aduce înapoi pe prinșii lor de război
”, este mesajul postat pe internet, potrivit spynews.ro.

×
Subiecte în articol: Israel razboi biblie fasia gaza carte sfanta