x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Record de audiență la debutul noului sezon iUmor! Prima ediție, cea mai bună de la lansare până acum

Record de audiență la debutul noului sezon iUmor! Prima ediție, cea mai bună de la lansare până acum

03 Oct 2016   •   13:33
Record de audiență la debutul noului sezon iUmor! Prima ediție, cea mai bună de la lansare până acum

Debut în forță, așa s-ar putea rezuma în doar câteva cuvinte cifrele de audiență ale emisiunii iUmor care a înregistrat duminică seara cele mai bune cifre obținute de emisiune de la lansare și până acum, atât la nivel de rating, cât și la nivelul cotei de piață.

 

Prima ediție a emisiunii iUmor difuzată duminică seara, între orele 19.59-22.15 a fost lider de audiență pe toate targeturile. Astfel, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, emisiunea s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor cu o audiență medie de 11,3 puncte de rating și 25,1% cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat ProTv cu o medie de 9,2 puncte de rating și 20,3% cotă de piață.

iUmor a fost lider și la nivelul întregului public din mediul urban cu o audiență medie de 9,2 puncte de rating și 17,9% cotă de piață, în timp ce ProTv s-a situat pe poziția secundă cu 7,4 puncte de rating și 14,3% cotă de piață.

Clasamentul se menține neschimbat și la nivelul întregului public din România, Antena 1 ocupând prima poziție cu o audiență medie de 8,4 puncte de rating și 17% cotă de piață, în timp ce ProTv ocupa poziția secundă cu 6,5 puncte de rating și 13,2% cotă de piață

Duminică seara la iUmor concurenţii au făcut show şi s-au întrecut în interpretări originale şi absolut spectaculoase lăsându-i pe Delia, Cheloo şi Bendeac de multe ori cu gura căscată.

Doina Teodoru, o frumoasă de 26 de ani l-a vrăjit pur şI simplu cu farmecul ei pe burlacul convins, Mihai Bendeac ,,Eu am zis că nu mă-nsor niciodată, dar vă jur că uneori viaţa te izbeşte”, iar Cheloo a fost cu adevarat şocat de contrastul dintre figura ei angelica şi prestaţia sa plină de energie şi curaj: ,,Fata asta avea faţă de maică sfioasă şi ne-a tăvălit pe toţi. Şi-a bătut joc de noi, dar cu limite”. Nicio ediţie iUmor nu trece fără ca vreun talentat actor de stand-up comedy să declanşeze hohote de râs cu momentul său fabulous. Este şi cazul lui Adrian Lungu despre care Cheloo recunoaşte ,,Moldovene, eşti bun. Eşti un moldovean dezaxat!”

,,Comedy Zebra Show” este o trupă care şi-a încercat pentru a doua oară norocul la iUmor, aşa că, fiind mult mai bine pregătită a reuşit să treacă mai departe.

Juriul a fost de-a dreptul bulversat după cele câteva minute de pantomimă ale talentatului actor francez Patrick Cottet Moyne, care a reuşit să-i lase fără cuvinte pe Bendeac, Delia şi Cheloo. Beandeac i-a sărutat mâna concurentului, urmând, astfel un obicei rusesc, dar Patrick nu s-a lasat mai prejos şi i-a întors gestul, dar în stil franţuzesc, cu un sărut pe gură. Sala a izbucnit în râs, iar Cheloo nu s-a putut abţine să afirme: ,,Nu ştiu ce extraterestru, ce animal, ce om ar mai putea să mai apară la iUmor ca să-l pupe pe Bendeac pe gură”. Fără să rostească vreun cuvânt, ci doar prin cântec sau mai bine zis urlet de ,,Tarzan, regele junglei”, un participant la iUmor, pe numele său real Sorin Ursan l-a făcut pe Bendeac să-l înregistreze cu telefonul pentru a-l revedea şi mai ales reasculta în momentele sale de depresie: ,,V-am înregistrat şi de câte ori voi avea un moment de depresie voi pune piesa asta şi o voi asculta. Mie mi s-a părut genial”.

 

Sursa:Kantar Media

 

 

Copyright:ARMADATA S.R.L.

 

 

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National

Perioada 2 octombrie 2016

 

 

 

×
Subiecte în articol: iumor mihai bendeac audiente lansare record