x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Relatii 5 Semne SUBTILE care arată că mariajul tău se îndreaptă spre divorț

5 Semne SUBTILE care arată că mariajul tău se îndreaptă spre divorț

de Vali Deaconescu    |    11 Ian 2024   •   21:30
5 Semne SUBTILE care arată că mariajul tău se îndreaptă spre divorț

Nu rata aceste semne greu de observat.

  1. Intuiția te avertizează: căsătoria nu este în regulă. Intuiești că mariajul tău nu este în regulă. Apăreau semne ciudate, dar nu acorzi prea multă atenție schimbării de comportament a partenerului tău și compensezi.

  2. Ai o senzație ciudată în stomac, dar o ignori. O senzație de strângere care persistă și este departe de semnalele obișnuite de alarmă, așa că le ignori și îți pui la îndoială realitatea.

  3. Rescrii istoria relației tale. Acest lucru apare frecvent când te concentrezi asupra aspectelor negative ale relației. Dacă ești nefericit în relație, te poți convinge că nu a fost niciodată bună și că voi doi ați greșit de la început și nu v-ați iubit niciodată cu adevărat.

  4. Obiecte personale încep să dispară. Obiecte personale mici, precum fotografii vechi sau bijuterii valoroase, încep să dispară. Acesta este un pas pregătitor pe care mulți soți îl fac pentru a-și asigura că își mută obiectele cele mai valoroase sau sentimentale în altă locație înainte de mutare.

  5. Soțul tău devine un compilator de date. Cei care plănuiesc în secret să încheie o căsătorie vor aduna date înainte de a acționa. Poți observa copierea sau luarea de înregistrări, întrebări despre anumite conturi bancare sau de brokeraj și valorile acestora, întrebări despre locul în care sunt banii și numele profesioniștilor pe care îi consulți pentru sfaturi financiare.

O căsătorie în declin poate părea că te pierzi încet într-o pierdere a realității și a sinelui. Când examinezi cu atenție schimburile zilnice din căsătorie și observi semne subtile de îndepărtare, planificare a unei evadări sau izolare, este posibil să fie nevoie să cauți consiliere, fie individual, fie ca cuplu. Unele căsătorii în declin pot fi salvate, însă altele ar putea să nu mai fie recuperabile, astfel că recunoașterea semnelor subtile te va ajuta să te pregătești pentru o separare sau divorț, potrivit YourTango.

×
Subiecte în articol: divort casatorie