x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Relatii Tainele numerelor. Ce înseamnă data nunții

Tainele numerelor. Ce înseamnă data nunții

de Redacția Jurnalul    |    14 Mar 2024   •   09:30
Tainele numerelor. Ce înseamnă data nunții

NU doar data nașterii, ci și data nunții are o semnificație aparte iar energia numerelor ne influențează viața.

Scrie, așadar, pe o hârtie data nunții și adună fiecare cifră până rămâne una singură. 

Numărul căsătoriei 9

Numărul 9, asociat cu Neptun, este un astru al misterelor, tainelor și emoțiilor interioare puternice. Neptun poate aduce și pace și furtună, depinde numai de voi să alegeți corect. Ați trecut numeroase obstacole, certuri și împăcări pentru această căsătorie. Acest mariaj va rezista numai dacă sunteți loiali unul altuia.

Numărul căsătoriei 8

Considerat și numărul lui Marte, 8 este unul dintre numerele cu adevărat favorabile. Cei cu cifra căsătoriei 8 sunt inseparabili, iar dragostea lor a fost de la prima vedere. Dacă este păstrată pasiunea vie, căsnicia aceasta este protejată de toate necazurile. Unul din parteneri trebuie s–și sacrifice cariera pentru a se dedica vieții de familie.

Numărul căsătoriei 7

Uranus este asociat în numerologie cu cifra 7, iar el simbolizează surprizele, încercările, accidentele și neprevăzutul. Aceasta poate fi o căsnicie interrasială sau între două persoane de religii diferite.  Asta înseamnă că ambii patreneri trebuie să dețină controlul împreună.

Numărul căsătoriei 6

Numărul 6 este sub influența lui Venus, iar căsnicia guvernată de această cifră începe cu o pasiune extraordinară, cu dragoste și multă afecțiune. Pentru a fi toată căsnicia la fel, cei doi soți trebuie să devină responsabili și să nu aștepte ca celălalt să facă mereu sacrificii. Încă un secret este evitarea certurilor.

Numărul căsătoriei 5

Mirii care au ales data de 5, asociată cu Mercur, au nevoie de multă libertate pentru a-și continua proiectele personale, pe lângă pasiunile și planurile pe care și le fac împreună. Vor călători mult, împreună sau separat, și vor face multe schimbări în viața lor. Mariajul s-ar putea să nu reziste în timp dacă cei doi parteneri nu fac compromisuri.

Numărul căsătoriei 4

Cifra 4 este sub influența lui Saturn și protejează unele dintre cele mai solide căsnicii. Mirii sunt capabili de sentimente mature și nu iau decizii fără să se gândească la implicațiile lor pe termen lung. Acest număr arată că va exista o căsătorie solidă și că bunăstarea este protejată în familia voastră.

Numărul căsătoriei 3

Ziua căsătoriei 3 este protejată de Jupiter, astrul care veghează norocul, șansele, împlinirile și stabilitatea.  Veți reuși să fiți fericiți, dacă aveți aceleași obiective în viață, dacă sunteți interesați la fel de mult de carieră, de bani, de situația materială. Numărul 3 mai arată că acești soți vor avea mai mulți copii.

Numărul căsărtoriei 2

Numărul 2 este asociat cu Venus, astrul emoțiilor puternice, al pasiunii, al nesăbuinței și al aventurii. Numărul 2 este numărul îndrăgostiților care fug în lume, departe de părinții sau rude. Dacă dragostea este puternică, în pofida tuturor celor care vi se opun, acest cuplu va reuși să rămână împreună toată viața.

Numărul căsătoriei 1

Numărul 1 este asociat cu Soarele, cu lumina, căldura, emoțiile și dragostea pasională.  O căsătorie încheiată sub influența numărului 1 arată afecțiune și armonie în cuplu. Cei doi au avut sau au o poveste de dragoste deosebită. Știați de la început că traiul în doi presupune multe compromisuri, dar și momente frumoase, potrivit ziarulring.ro.

×
Subiecte în articol: data nuntii relație fericită