x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Ritualul celor 12 nopți magice îți va binecuvânta viața în 2024

Ritualul celor 12 nopți magice îți va binecuvânta viața în 2024

de Anastasia Paul    |    24 Dec 2023   •   20:20
Ritualul celor 12 nopți magice îți va binecuvânta viața în 2024
Sursa foto: Hepta

Poți crea magie în lumea ta doar cu un stilou, hârtie și puterea imaginației.

Suntem în Ajunul Crăciunului și la circa o săptămână de 2024. Dacă ești o persoană căreia îi place să rămâi la tradiții, probabil că îți scrii rezoluțiile pentru noul an. Fie că speri să găsești conexiuni mai profunde în dragoste, vrei să-ți ridici cariera la noi culmi sau doar cauți mai multă pace în inima ta, sfârșitul anului este momentul să te gândești la toate schimbările pe care speri să le inviti în inima ta.

Există o mulțime de ritualuri și obiceiuri care au loc, alături de Solstițiul de iarnă, iar una dintre cele mai populare este practica de a scrie 13 urări speciale pe o bucată de hârtie și de a le trimite în Univers. Acest ritual, cunoscut sub numele de cele 12 nopți magice și 13 dorințe, este o modalitate ușoară și eficientă de a-ți alinia visele cu realitatea.

Care sunt cele 12 nopți magice și cele 13 dorințe
Cele 12 nopți magice se referă la perioada dintre ultimele zile ale lunii decembrie și începutul noului an. Există perioade de-a lungul anului în care vălul dintre lumea noastră și lumea spiritelor se subțiază, deschizând un portal al magiei și misticismului. În zilele care au precedat cele 12 nopți de magie, Solstițiul de iarnă își aruncă umbra peste cer, pregătind scena pentru introspecție. Unul dintre numeroasele ritualuri efectuate în timpul solstițiului este „Rauhnächte”, sau cele 13 dorințe. Este o practică simplă de a scrie 13 dorințe pentru tine pe bucăți de hârtie pe care să le trimiți în Univers. Pe măsură ce reflectezi la anul precedent și comunici cu ghizii tăi spirituali pentru îndrumare, acest ritual te poate ajuta să știi care vis sau dorință merită cea mai mare atenție în noul an.

Când încep cele 12 nopți magice în 2023
Începutul oficial al celor 12 nopți magice începe pe 25 decembrie 2023 și durează până în seara zilei de 6 ianuarie 2024. De obicei, acest ritual are loc în ultimele 6 nopți ale anului curent și continuă în primele 6 zile ale anului viitor.Cu toate acestea, unii practicanți își aliniază ritualurile Rauhnächte cu Solstițiul de iarnă din 21 decembrie 2023, care ar pune sfârșitul celor 12 nopți magice pe 2 ianuarie 2024.

Cum să realizați ritualul celor 12 nopți magice
Ceea ce face ca ritualul celor 12 nopți magice să fie atât de distractiv este că îl faci singur. Tot ce ai nevoie pentru a începe este un pix, hârtie și un borcan în care să-ți ții dorințele. Începe prin a crea un spațiu confortabil pentru a te baza energia ta și a-ți aduna gândurile. S-ar putea să aprinzi niște lumânări, să iei cristalele preferate sau să arzi tămâie . Apoi, așează-te cu un pix și notează 13 dorințe diferite, fiecare pe o bucată de hârtie separată. Îndoiaie bilețelele și pune-le într-un borcan, plic, pungă, cutie sau alt recipient.

Odată ce dorințele tale sunt închise, vei începe să-ți eliberezi dorințele către Univers. În fiecare dimineață, în următoarele 12 zile, alege una dintre dorințele tale din borcan fără să te uiți la ea și arde bucata de hârtie. În mod simbolic, acesta este modul tău de a spune orice putere în care crezi că o pui în mâinile lor pentru ca acel vis să devină realitate pentru tine, atunci când este momentul potrivit. Arde o dorință în fiecare zi timp de 12 zile până când rămâi cu o singură bucată de hârtie în borcan. În ultima zi, citește-ți ultima dorință; acesta este semnul tău. De asemenea, este o idee bună să-ți notezi dorințele într-un caiet înainte de a le arde, astfel încât să poți privi înapoi, la sfârșitul anului 2024, pentru a vedea cum s-a manifestat magia în viața ta, potrivit parade.com.

 

×
Subiecte în articol: ritual nopti magice 2024