x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber “Splash! Vedete la apă” debutează astăzi!

“Splash! Vedete la apă” debutează astăzi!

17 Iul 2014   •   17:10
“Splash! Vedete la apă” debutează astăzi!
Daniela Crudu, Matteo, Simona Sensual, Pittbul, Vladimir Drăghia se întrec în sărituri în cel mai aşteptat show al verii

Cel mai aşteptat show al verii, “Splash! Vedete la apă”, începe vineri, 18 iulie, de la ora 20:30, la Antena 1! 34 de vedete îşi vor arăta, pe parcursul mai multor ediţii, talentele în ceea ce priveşte săriturile în apă şi vor încerca să-şi testeze limitele şi să-şi învingă temerile în cea mai îndrăzneaţă emisiune a momentului.

Sărituri în apă spectaculoase, bună dispoziţie, emoţii, mici discuţii în contradictoriu şi chiar accidentări inerente în asemenea situaţii sunt câteva dintre ingredientele acestui show. Primii opt temerari care vor intra în competiţia desfăşurată la bazinul Olimpic din Bacău, în cea dintâi ediţie a cestui nou sezon, sunt: Daniela Crudu – care va sări în sincron cu tatăl ei, Nelu Crudu -, Simona Sensual, Vladimir Drăghia, dansatoarea de bellydance Natalia Duminică, campionul mondial la kickboxing Ionuţ “Pitbull” Atodiresei, Matteo, Silvia Pop şi Mircea N.Stoian.
Un motiv în plus pentru ca vedetele “să-şi pună pielea în saramură” şi să-şi depăşească limitele, în acest al doilea sezon al show-ului, este un copil extrem de talentat, o adevărată campioană a săriturilor în apă – Maria Casian (9 ani), o fetiţă care, în ciuda problemelor de sănătate, se încăpăţânează să facă performanţă. Câştigătorul acestui show va dona premiul în valoare de 3.000 de euro acestei fetiţe, ca să-şi poată continua antrenamentele din ce în ce mai costisitoare.

Concurenţii de la “Splash! Vedete la apă” vor fi punctaţi de la masa juriului de Ozana Barabancea, care va acorda note pentru prestaţia artistică, Cosmin Seleşi, care va nota curajul şi evoluţia, şi campionul Cătălin Preda, un superstar al săriturilor în apă, care va da note pe criterii strict tehnice.

Vedetele de la “Splash!” au fost antrenate, mai bine de o lună de zile, de patru campioni naţionali şi internaţionali ai săriturilor în apă: Claudia Tiu, Clara Ciocan, Adrian Cherciu şi Bogdan Ioniţă.

Prezentatorii show-ului sunt Pepe, Roxana Ionescu şi Bianca Drăguşanu, iar salvamarii de serviciu - Romică Ţociu şi Cornel Palade.

De ce Ţociu şi Palade le fură căţeii Biancăi Drăguşanu şi Simonei Sensual?

Ca să se facă utili în calitate de salvamari de serviciu, la “Splash! Vedete la apă”, Romică Ţociu şi Cornel Palade îi fură căţelul Biancăi Drăguşanu şi pe cel al Simonei Sensual pentru ca, ulterior, să le spună acestora că i-au salvat de la înec, în speranţa unei recompense financiare. Numai că cei doi încucă micuţele patrupede între ele, şi se duc la Bianca Drăguşanu cu Biju, căţelul Simonei, iar la aceasta din urmă cu cel al Biancăi. Cum reacţionează cele două, atunci când află ce au făcut “salvamarii”, vedeţi vineri, 18 iulie, de la ora 20.30, la “Splash! Vedete la apă”, numai la Antena 1.

×