x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Ștefan Stan, partenerul Anei Morodan la ”Nuntă cu scântei”

Ștefan Stan, partenerul Anei Morodan la ”Nuntă cu scântei”

13 Sep 2017   •   15:44
Ștefan Stan, partenerul Anei Morodan la ”Nuntă cu scântei”

Ana Morodan își mărește permanent echipa la ”Nuntă cu scântei”, show difuzat de luni până sâmbătă, de la ora 14.00, la Antena 1. Cel care va completa trio-ul de excepție este Ștefan Stan, alături de Ana Morodan și Chef Mihai Chelaru.

Dacă până acum doar Mihai Chelaru era asistentul de nădejde al Anei Morodan, el având și titlul de Chef în cadrul show-ului, dar și de partener de dans al renumitei bloggerițe, de acum va face parte din echipă și Ștefan Stan.

”Eu mănânc aperitivul făcut de Mișu, el dansează pe muzica mea și amândoi dansăm așa cum ne cântă Ana”, spune Ștefan Stan.

În cadrul ediției de astăzi, 13 septembrie, telespectatorii vor putea urmări o adevărată ”Nuntă cu scântei”, presărată cu o mulțime de momente emoționante. Ionela și Andrei, tinerii care au transformat relația lor virtuală într-o poveste de dragoste reală, vor avea parte de clipe de neuitat.

Povestea Ionelei este una emoționantă, ea a fost lăsată la bunici de către mama ei, care locuiește de mai bine de 15 ani la Paris, unde și-a refăcut viața, s-a căsătorit și a mai dat naștere unui băiat. Maria, mama Ionelei, consideră că nunta fiicei sale este un prilej pentru a se apropia din nou de aceasta.

Pe de altă parte, cealaltă Marie, mama mirelui, locuiește alături de copii, le știe dorințele, le cunoaște gusturile, asa că ea reușește să câștige titlul de mamă șefă în organizarea nunții cu scântei. 

Cum va arăta nunta organizată de soacra mare, prin ce emoții vor trece mirii și familiile lor, dar și ce tradiții vor respecta, telespectatorii Antena 1, pot vedea miercuri, 13 septembrie, de la ora 14.00, numai la Antena 1.

×
Subiecte în articol: Ana Morodan Nuntă cu scântei