x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Tarantule tempura în farfuriile juraților ,,Chefi la cuțite”

Tarantule tempura în farfuriile juraților ,,Chefi la cuțite”

16 Oct 2017   •   17:49
Tarantule tempura în farfuriile juraților ,,Chefi la cuțite”
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Noua săptămână de jurizări pe nevăzute întețește competiția dintre concurenți, iar jurații ,,Chefi la cuțite” devin din ce în ce mai greu de impresionat. Cu toate acestea, diseară, fobia lui chef Florin Dumitrescu va fi exploatată la maximum printr-un preparat specific Cambodgiei, pregătit chiar de câștigătorul sezonului 3 al concursului, Gianny Bănuță. Chef Gianny se întoarce în fața mesei de jurizare pentru a-i revedea pe mentorii săi, dar și pentru a le pregăti o farfurie curajoasă. Cloșurile misterioase vor ascunde o tarantulă tempura, trezindu-i celui mai tânăr dintre jurați o reacție incontrolabilă. Cât de tare s-a speriat  chef Dumitrescu, dar și cât de emoționantă a fost revederea cu fostul câștigător „Chefi la cuțite”, telespectatorii Antena 1 află în această seară, de la 20.00.

Tot în această seară, doi frați se luptă ,,la cuțite” pentru a obține un loc în echipele finale. Amândoi sunt bucătari, dar pentru că nu au avut curajul necesar să se înscrie în competiție, au fost luați prin surprindere de soțiile lor, care sunt dornice să-i vadă într-o confruntare directă. Se admiră reciproc, dar nu se înțeleg în bucătărie, iar diseară vor încinge spiritele la bancul de lucru al celei mai iubite emisiuni culinare. Un alt personaj autentic este Mircea Crăciun, ce le pregătește chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu un preparat pe care celebrul trio nu a mai avut șansa să îl încerce. De meserie argintar, dar cu o pasiune pentru gătit, Mircea își va face apariția în costum tradițional și va găti o tocăniță specific țigănească din organe de porc. Dacă gustul preparatului este îndeajuns pentru a-l face să meargă în Bootcamp, rămâne să vedem în această seară.

Și pentru că nicio ediție a emsiunii culinare nu se încheie fără pariuri îndeplinite și porunci care mai de care mai amuzante, cei trei jurați se vor întrece azi și în spatele camerelor de filmare. Umorul va fi asigurat de o concurentă care vine în emisiune să-i demonstreze fostului că este talentată la gătit, iar întâlnirea acesteia cu Chef Scărlătescu va face deliciul telespectatorilor. Ce alte surprize au mai pregătit restul concurenților vom afla în această seară, de la 20.00, într-o nouă ediție savuroasă ,,Chefi la cuțite”.

×
Subiecte în articol: Chefi la cuțite