x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Test de inteligență. Care este ananasul diferit din imagine

Test de inteligență. Care este ananasul diferit din imagine

de Redacția Jurnalul    |    14 Dec 2023   •   20:15
Test de inteligență. Care este ananasul diferit din imagine
Sursa foto: Hepta

Un test simplu poate să arate cât de inteligent ești. Ai la doar 13 secunde pentru a identifica ananasul din imagine.

Potrivit statisticilor, persoanele cu un coeficient de inteligență peste medie identifică ananasul ciudat din imagine în doar 11 secunde.

Acest test te ajută să stabilești care este nivelul de inteligență pe baza deciziei pe care o iei în timp ce încerci să dai un răspuns corect. În timp ce rezolvi acest test trebuie să ajungi la răspuns folosindu-ți abilitățile de raționament logic.

Care este ananasul ciudat din imagine

Testele IQ fac o ghicitoare simplă mai interesantă, deoarece sunt distractive și pot fi rezolvate de persoanele care au o gândire creativă. Dacă vei gândi puțin diferit, vei vedea că vei ajunge rapid la soluție. Răspunsul nu este însă atât de simplu pe cât pare. Tot ce trebuie să faci este să identifici ananasul ciudat din imagine.

Privește cu atenție și decide care ananas este diferit de ceilalți. O minte alertă îl poate identifica pe cel ciudat în 13 secunde. Ți se cere să pivești fotografia cu atenție înainte de a răspunde la întrebare.

Există 7 rânduri și 10 coloane. Pentru a găsi ananasul ciudat în 13 secunde, trebuie să arunci o privire prin toate rândurile și coloanele.

Răspunsul corect

Răspunsul este că ananasul diferit se află în al 4-lea rând și a 8-a coloană. Ananasul ciudat are un nas mai mic în comparație cu ceilalți.

Unele puzzle-uri nu necesită neapărat abilități de matematică sau gândire laterală, dar sunt un simplu test al abilităților tale de observație, potrivit spynews.ro.

×
Subiecte în articol: iq test inteligenta ananas