x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Un canal românesc de YouTube, destinat copiilor, depășește 50 de milioane de abonați

Un canal românesc de YouTube, destinat copiilor, depășește 50 de milioane de abonați

30 Sep 2022   •   17:46
Un canal românesc de YouTube, destinat copiilor, depășește 50 de milioane de abonați

Canalul de YouTube LooLoo Kids, creat de o echipă din România, a depășit 50 de milioane de abonați după 8 ani de activitate, devenind unul dintre cele mai mari canale de YouTube din lume cu conținut dedicat copiilor.

LooLoo Kids este cunoscut în lumea întreagă pentru cântecele și conținutul educațional pentru copii, prezentat sub forma animației 3D. Conținutul este oferit în 17 limbi: engleză, cea mai mare parte, la care se adaugă română, rusă, spaniolă, portugheză, turcă, franceză, germană, italiană, coreeană, chineză, indoneziană, arabă, norvegiană, lituaniană, poloneză, albaneză. LooLoo Kids a produs peste 200 de cântece originale pentru copii, în total 520 de minute de animație 3D. Lansat în august 2014, canalul are în prezent peste 50 de milioane de abonați și mai mult de 30 de miliarde de vizualizări. Cea mai mare parte a publicului vine din Statele Unite, cu aproximativ 4 miliarde de vizualizări, urmat de Indonezia, India, Tailanda, Marea Britanie și Brazilia.

Cea mai populară animație LooLoo Kids este “Johny, Johny, Yes Papa”, fiind al treilea cel mai vizionat video de pe YouTube, cu peste 6,5 miliarde de vizualizări.

LooLoo Kids este cel mai mare canal YouTube dintr-un ecosistem de peste 30 de canale deținute de Mora TV din Iași. Portofoliul Mora TV cuprinde și TraLaLa, un canal cu peste 5 milioane de abonați destinat publicului din România, cu cântece și animații 3D pentru copii, dar și canale cu desene animate dublate în limba română. Mora TV a fost înființată în 2012 de doi ieșeni, Cristina și Alexandru Badan, și a început cu canalul de YouTube TraLaLa, cu scopul de a crea conținut original pentru copii.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: LooLoo Kids