x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Un test al norocului în fața Marelui Zid

Un test al norocului în fața Marelui Zid

29 Noi 2017   •   17:28
Un test al norocului în fața Marelui Zid

Alexandru și Valentin, concurenții acestei seri sunt și frați, iar legătura dintre ei, dar și pasiunea pentru jocurile de cultură generală au stat la baza înscrierii lor la ,,The Wall- Marele Zid”. În această seară pe Antena 1, de la ora 20:00, pășesc în platoul emisiunii cu mari emoții, dar cu dorința să trăiască fiecare moment la intensitate maximă.

Amândoi sunt din București, iar job-urile pe care le au dezvăluie puțin și din personalitatea lor. Alex este programator, iar siguranța și deciziile logice, analitice sunt doar două caracteristici care l-ar putea ajuta în lupta Marelui Zid. Fratele său mai mic a terminat teologia, dar a studiat și dreptul , de aceea este un om al cuvintelor pentru care eficiența, comunicarea clară și gândirea critică sunt atuurile principale. S-au înscris în acest concurs pentru că au fost atrași de formatul emisiunii, dar și pentru că Alex este un pasionat al jocurilor de cultură generală. Tocmai din acest motiv el va juca în camera de izolare și îl va lăsa pe Valentin să joace în platou: ,,Am decis să stau eu în platou, pentru că amândoi credem în norocul meu!, declară acesta cu zâmbetul pe buze. Strategia lui din fața zidului este una simplă: să nu fie extrem de calculat, să se adapteze imprevizibilului și să se bucure de fiecare moment.

Deși sunt fii de preot și oameni credincioși nu cred că divinitatea ar putea avea un rol determinant într-un joc de noroc. Cei doi frați consideră că ,,The Wall- Marele Zid este o ocazie perfectă să își testeze norocul contracronometru. Deși nu sunt superstițioși, în această seară vor veni alături de cei mai dragi susținători, convinși că așa vor influența energia Marelui Zid: ,,Talismanele noastre norocoase sunt copiii, care sunt alături de noi din public. Ele ne voi purta noroc.”. De la ora 20:00, telespectatorii Antena 1 pot vedea dacă o legătură unică între coechipieri este de ajuns pentru a ajunge către marele premiu, într-o nouă ediție a emisiunii fenomen, ,,The Wall- Marele Zid”.

×
Subiecte în articol: The Wall – Marele Zid