x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Vica Blochina, despre antrenorul ei de la “Splash!”: „Îmi place mult cum arată. E frumos rău!”

Vica Blochina, despre antrenorul ei de la “Splash!”: „Îmi place mult cum arată. E frumos rău!”

01 Aug 2014   •   10:58
 Vica Blochina, despre antrenorul ei de la “Splash!”: „Îmi place mult cum arată. E frumos rău!”
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

“Vica! Vica!” și apoi “Mama! Mama!”, scandează din public micuțul Edan Pițurcă, în timp ce mama lui, frumoasa Vica Blochina, se pregătește să sară de la platformă vineri, 1 august, de la ora 20.30, la “Splash! Vedete la apă”.

De altfel, Edan a încurajat-o pe mama lui să nu renunțe la “Splash!”, așa cum era hotărâtă să facă, la un moment dat, în timpul antrenamentelor. “Îmi este foarte frică de înălțime, eu nici pe balcon nu ies... Mă apucă panica și îmi vine să plâng de frică. De aceea, la un moment dat, m-am gândit serios să renunț, nu știam ce să mai inventez ca să nu mai vin...”, povestește Vica. Până în ziua în care, la antrenamente, a venit și fiul ei, Edan. Din acel moment, atitudinea Vicăi s-a schimbat radical. Sub îndrumarea atentă a lui Bobo (n.n. antrenorul Bogdan Ioniță), care l-a învățat să înoate și pe fiul ei, Vica a făcut progrese remarcabile. “Bobo este un foarte bun psiholog, știe să-ți dea curaj și, bineînțeles, îmi place mult cum arată. De ce să vă mint, e frumos rău!”, mai spune aceasta.

Cum reușește Vica Blochina să cucerească juriul și publicul, vedeți pe 1 august, de la ora 20.30, la “Splash! Vedete la apă!”, numai la Antena 1.

×
Subiecte în articol: vica blohina Splash! Vedete la apă