x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Vica Blochina, Natalia Mateuţ, Andreea Tonciu şi iubitul ei, Nicolae Mitea, vin la “Splash! Vedete la apă”!

Vica Blochina, Natalia Mateuţ, Andreea Tonciu şi iubitul ei, Nicolae Mitea, vin la “Splash! Vedete la apă”!

01 Aug 2014   •   13:01
Vica Blochina, Natalia Mateuţ, Andreea Tonciu şi iubitul ei, Nicolae Mitea, vin la “Splash! Vedete la apă”!
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Vica Blochina, Andreea  Tonciu şi Nicolae Mitea, Natalia Mateuţ, Cosmin Soare, Raluka, Costin Mărculescu şi Arando Marquez sunt vedetele care vor sări de la 3, 5, 7 şi 10 metri vineri, 1 august, de la ora 20.30, la “Splash! vedete la apă”, la Antena 1. Cu toţii vor face dovada ambiţiei şi a curajului lor, pentru o cauză nobilă: o mică săritoare în apă, Maria Casian, care face acest sport la nivel de performanţă, în ciuda problemelor de sănătate. Maria are doar un rinichi, suferă de un strabism sever şi are nevoie de susţinere financiară pentru continuarea antrenamentelor care, pe zi ce trece, devin mai costisitoare. Vedetele-concurente au fost pregătite de antrenorii lotului naţional şi olimpic de sărituri în apă: Clara Gherase, Claudia Tiu, Adrian Cherciu şi Bogdan “Bobo” Ioniţă.

Andreea Tonciu şi Nicolae Mitea vor deveni adversari la “Splash!”, fiecare dintre ei încercând să facă o săritură cât mai spectaculoasă, pentru Maria. Ei povestesc secretul tumultoasei lor relaţii, care durează de mai bine de şase ani, şi îşi vor anunţa intenţiile matrimoniale. Costin Mărculescu va părăsi platforma de la care sare într-un mod atipic, fapt ce-l va determina pe campionul Cătălin Preda, membru al juriului, să-i spună că va rămâne în istoria Splash!, cu o asemenea săritură. Vica Blochina va fi susţinută de Edan, fiul ei şi al lui Victor Piţurcă, micuţul fiind cel care i-a dat frumoasei lituanience curaj să continue concursul pe care, la un moment dat, din cauza fricii de înălţime, a vrut să-l abandoneze. Fata rea, dar bună Natalia Mateuţ va fi “ameninţată” public de Mihai Morar că nu o mai primeşte la emisiune (n.n. ea fiind reporter special la “Răi, dar buni”, de la Antena Stars) dacă nu sare de la cea mai de sus platformă, iar DJ-ul Arando Marquez va fi singurul concurent de la “Splash!” care va sări îmbrăcat. Cum reacţionează cei trei juraţi – Ozana Barabancea, Cosmin Seleşi şi Cătălin Preda – văzându-l într-o asemenea ipostază, telespectatorii Antenei 1 vor afla vineri,1 august, de la ora 20.30.

Cântăreaţa Raluka îi va impresiona pe toţi cu al său costum de baie, dansatorul profesionist Cosmin Soare o va provoaca la dans Roxana Ionescu (n.n. Roxana prezintă show-ul alături de Pepe şi Bianca Drăguşanu), chiar pe platforma de la care va sări, iar Serghei Mizil va explica de ce s-a văzut nevoit să renunţe la show-ul “Splash! Vedete la apă.

După ce vor fi două femei de serviciu care îşi doresc să urce pe o platformă, ca să sară “şi ele”, Romică Țociu şi Cornel Palade se transformă în Tonciu şi Mitea, pe care-i vor parodia şi, ulterior, în două balerine din Lacul lebedelor, care-l vor susţine pe Arando Marquez.

Cine sunt concurenţii care se vor califica în semifinalele “Splash!”, vedeţi vineri, 1 august, de la ora 20.30, numai la Antena 1.

×